|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj me boli v trebuhu...
5.11.2007 16:17:30   
Muca83
pa ne vem kaj. user posted image Upam, da mi katera zna razjasnit kaj naj bi bilo.

Bolečina se nahaja nekje tam, kjer sicer občutim recimo menstrualne bolečine, ampak ne vem če je ravno v maternici. Je pa točno v sredini telesa, tako da jajčniki niso. Do menstruacije je še minimalno 10 dni, tako da to sigurno ni to. Pa tudi ni to kot krči ampak neka konstantna bolečina, ki sicer vsake toliko mine, ampak je pa vedno huje. Začelo se je pred ene 3 dnevi, ko me je samo nekajkrat špiknilo nekje notri, danes me pa že kar precej konstantno boli. A je možno, da bi bil mehur? Res sem šla danes v službi ene 10x lulat, ampak je bilo vsakič veliko in urin je normalne barve. Izcedka ni nobenega.

Prosim če je imela katera kdaj podobno situacijo, da mi pove, ker ne vem a naj se obrnem na splošnega zdravnika ali na ginekologa user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj me boli v trebuhu...
5.11.2007 16:38:13   
Limona
Ko je mene tako bolelo sem imela cisto na jajčniku. Ene 3,5 cm veliko. Dobila sem antibiotik in mi je splahnelo tako, da nisem potrebovala operacije. Probaj naprej pri tistem zdravniku, kjer boš najprej na vrsti. Pri meni je to pri splošnem zdravniku, ker pri ginekologinji me naroči z ful zamudo...mislim pa da je vseeno pravi naslov ginekolog.

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 16:57:25   
Anonimen
Vsaj pokliči G in vprašaj kako in kaj.

(odgovor članu Limona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 19:11:11   
Čupka
Lahko je mehur...lahko pa hormonske spremembe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 19:22:21   
Anonimen
Muca moja,tule pa nimo dohtrji,ne mormo ti povedat,kaj in zakaj te boli.
Bo treba kar k G.Lahko je res mehur ali pa hormoni rulajo 100 na uro,če
praviš,da je še 10 dni do M.Saj boš dočakal in doživela,da te bo tudi
bolelo kar tako,pa čeprav si naprimer že 6 dni po M.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 22:50:47   
Moyca_
user posted image k zdravniku

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 16:48:52   
Muca83
No saj ne pričakujem, da boste zdravnice. Samo nisem vedla na koga se obrnit, na ginekologa ali na splošnega zdravnika. In več glav več ve.
Izgleda, da se ne bom na nikogar.

Včeraj kake 3 ure po tem, ko sem napisala to temo, sem začutila še močno špikanje v jajčniku in izgleda, da je vse to neka hudo močna ovulacija. user posted image Sem bila pa 100%, da sem jo imela že v petek. Danes je pa bolečina čisto minimalna, oz. je skoraj ni.

Vsakič ko že res mislim, da poznam svoje telo mi jo takole zagode in naredi nekaj novega.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2007 17:03:02   
mika
da je vse to neka hudo močna ovulacija. Sem bila pa 100%, da sem jo imela že v petek.

jaz sem takoj pomislila na ovulacijo, ker se tudi meni to dogaja v času ovulacije, ampak ne vedno.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?