|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni sumamed sirupa
5.11.2007 10:29:14   
mika
oj

naša pupa je zbolela. dobila je ospen in po njem bruha. potem je dobila hikoncil po katerem ima drisko. že avgusta je zaradi hikoncila imela hudo drisko in krče, sedaj ima drisko 1-3x na dan. driska je skoraj bela in ful smrdi.

pediatrinja je rekla, da sumameda in podobnih antibiotikov (Zitrozin) pri nas trenutno ni za dobit. popoldan jo bom poklicala, da mi napiše recept in se bom po sirup odpeljala na hrvaško.

zdaj pa mi povejte če je to normalnouser posted image . a res ne obstaja noben drug antibiotik? a je našim farmaceutom (tistim na vrhu) tako teško uredit razmere na tržišču, da morajo trpet otrociuser posted image ...očitno jim ni maruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni sumamed sirupa
5.11.2007 10:33:58   
Fiona23
Hej! Naša tamala je mela vnetje ušes pa so ji najprej dali calpol, potem, ker ni bilo bolš je dobila nek antibiotik, ki je pravzaprav za zdravljenje pljučnice (imena se ne spomnim) in po njem se stanje ni izboljšalo temveč celo zelo poslabšalo. In njena zdravnica ji je dala nek češki antibiotik, ki pa zelo pomaga. In tudi njena zdravnica nam je povedala, da se vnetja ušes zdravijo s sumamedom, ki pa se ga že 3 ali celo 4 tedne nikjer ne dobi. Zakaj tako nam ni znala pojasniti.

LP, Bejbika

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 10:36:11   
caillou
pediatrinja je rekla, da sumameda in podobnih antibiotikov (Zitrozin) pri nas trenutno ni za dobit.

A se ga kdaj mar da dobituser posted image ? Banda!!  Plačam jim ga, samo možnost za kupit naj nam dajo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 10:40:50   
Fiona23
Že 3, 4 tedne se jih ne da kupit niti dobit na recept.

LP, Bejbika

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 10:46:10   
caillou
Mislim, da že kar tri, štiri leta, potamalimuser posted image . Bom pri pediatru danes malo povprašala kako je s tem AB.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 10:50:05   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Mislim, da že kar tri, štiri leta, potamalimuser posted image . Bom pri pediatru danes malo povprašala kako je s tem AB.

mi smo ga nazadnje brez problema dobili eno leto nazaj. tako da eno leto nazaj je bil sigurno na zeleni recept, brez dobplačila in za dobit ga je bilo celo v bolj odročni lekarni, ki ni tako založena.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2007 10:57:26   
mika
A se ga kdaj mar da dobit ? Banda!! Plačam jim ga, samo možnost za kupit naj nam dajo.

jaz ga tud plačam, sam da ga dobim- na hrvaškem ga bom itak morala plačat, s tem da bom morala zraven še prevozit 120km.

avgusta smo dobilil zitrozyn in to zadnjo škatlo

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2007 11:00:17   
Mešamdrek
naš mali je tudi v petek dobil Sumamed sirup predpisan pa ga niso imeli,tako da zdaj jemlje tablete Sumamed.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2007 11:03:23   
Fiona23
Ja nam je pediatrinja rekla, da se ga že ene 3, 4 tedne ne da dobit. Pa ta sumamed je hrvaški proizvod, a ne? Tablet naša glih še ne zoblje, je še premajhna.

LP, Bejbika

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2007 11:06:33   
caillou
Aja, za sirupa pa jaz ne vem. Mislila sem na kapsule Sumamed.

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2007 11:11:52   
kofetek2010
Sicer ne vem kako je s sirupom (npr. za otroke), ampak jaz sem trenutno na Azibiot-u, ki ga izdeluje Krka in je isto kot Sumamed. user posted image  

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2007 11:16:30   
caillou
Kaj pa AB Augmentin ? Ga katera poznauser posted image ?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2007 13:19:32   
Moyca_
mi smo še letos dobili sumameduser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2007 13:34:23   
lila114
Mi smo ga tudi jedli zmerom, zdaj ko ga ni pa nam predpiše PRIMOTREN, naj bi deloval isto. Vprašaj pediatra o tem.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2007 7:54:05   
Olivija

Kaj pa AB Augmentin ? Ga katera poznauser posted image ?

Augmentin ja pa naša user posted image  dobila v Tuniziji, ko si je preklala ustnico. Pravzaprav bolj kot preventivo, ker je bila šivana. Sem sicer takrat prebrala navodila in zakaj se uporablja in se mi je zdelo kar smiselno.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2007 10:12:09   
Anonimen
Ja saj niso hiconcil in ospen in summamed edina zdravila. Summamed je edino najbolj mocen. Primotren je ze bil omenjen.

Moja sestra je alergicna na ospen in hiconcil in ima en drug AB, pa ne vem kako se mu rece. Pa zakaj ji je sploh dala hiconcil, ce je ze imela drisko???? user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.11.2007 17:00:39   
mika
Pa zakaj ji je sploh dala hiconcil, ce je ze imela drisko????

predvidevam, da so drugi AB premočni in je treba it po vrsti.

driska je hvalabogu minila, tako da pupa lepo okreva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.11.2007 17:02:52   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

mi smo ga nazadnje brez problema dobili eno leto nazaj. tako da eno leto nazaj je bil sigurno na zeleni recept, brez dobplačila in za dobit ga je bilo celo v bolj odročni lekarni, ki ni tako založena.

enako.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?