Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 9:16:22
|
|
|
|
Jerneja_
|
Pozdravljeni, konec leta se odpravljam v Ruando, kjer bom kot prostovoljka delala v ucnem centru fondacije Fair Children/Youthh Foundation (FCYF). Ker fondacija nima dovolj lastnih sredstev, da bi lahko kupili ves potreben material za solo, bi rada pred odhodom zbrala cim vec ucbenikov za anglescino, pisal in zvezkov. Ce imate kaj od nastetega odvec (lahko tudi samo tri svincnike in en zvezek) bi bila vase pomoci zelo vesela. Material mi lahko posljete po posti ali pa ga pridem iskat. V pomoc mi bo tudi, da mail posredujete naprej, da ga bo videlo cim vec ljudi. V naprej hvala! Lep pozdrav, Tanja Koželj Ob Žici 1 1000 Ljubljana 041 952 603
|
|
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 14:03:21
|
|
|
|
KIKI****
|
Upam da zbere čimveč. Jaz imam nekaj starih knjig za angleški jezik. Kaj morajo biti nove in kake morajo biti ali ni važno?
|
|
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 14:08:30
|
|
|
|
cmokec
|
Superca. Napiši še prosim, do kdaj boš zbirala. Ker jaz sem že prav gledala, če se bo tudi letos organizirala kakšna akcija v decembru, kot smo lansko leto s pobudnico Bagi zbirali denar za oblekce za nedonošenčke. Tako, da name lahko računaš. Bom poslala še malo naokrog v firme, ki te stvari prodajajo. Ali lahko?
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 16:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam takšno torbo, kjer je noter 12 knjigic za angleščino in 12 kaset. Ali to pride v poštev? Če pride povej in bom poslala.
|
|
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 16:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom kaj poiskala doma.Drugače pa se za pisala in zvezke obrni na firme,za sponzorstvo.Iz lastnih izkušenj ti povem,da dajo zelo veliko.Če rabiš naslove,komu pisati,mi pošlji ZS.Z veseljem ti pomagam.
|
|
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 16:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom pogledala za knjige. Drgač pa: a so zvezki lahko taki bloki od firm tud, al morjo bit prov zvezki? K teh od firm mam jst polno doma. Pa blokcov in podobnga.
|
|
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 5.11.2007 19:10:43
|
|
|
|
purple
|
Bom poslala nekaj zvezkov in pisal.
|
|
RE: Učbeniki, pisala, zvezki 14.11.2007 13:51:56
|
|
|
|
Taula
|
Jaz imam doma še nekaj knjig, ampak niso nove. Pa blokcev imam tudi dosti kot je rekla Karin...če to tudi sprejmeš?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?