|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
15.12.2004 20:57:53   
tinadvojčica
Zanima me kateri čaj je boljši za krče;janežev ali kumin?Pa še to kolilo je priporočljivo za enomesečne otročke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
15.12.2004 21:01:59   
Blanka77
Jaz sem uporabljala janežev čaj in kuminov sirup. Sirup res fajn pomaga, lahko ga daš štiri žličke na dan.
Upam, da nimata obe naenkrat krčev, ker je že enega težko po par ur skupaj gor in dol nosit.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
15.12.2004 21:02:01   
Babsy

Nam ni pomagal nobeden čaj. Smo probali komarčkovega in kumino. Pa tudi razne kapljice. Na srečo je že mimo!

Naj tudi vam čimprej mine!

Lp
Babsy
:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
16.12.2004 7:36:01   
Blink1
Mi smo imeli mešanico...čaj od Hippa...piše gor Čaj za prebavo in ima noter vsa zelišča. Neja ga je pila od rojstva.

Drugače pa sem sama skuhala: 5 cvetov kamilice, 5 janežev in 5 zrn kumine.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
16.12.2004 14:41:39   
niki5
Jaz imam čaj od Alete (Nestle) janeževega (biološko pridelan). Hipp pa za takega majhnega ne priporočam, ker je sladkan, sploh pa če vsebuje laktozo, katera napenja. Oz. preveri, mogoče nima vsaj dodan sladkor.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KATERI ČAJ JE BOLJŠI?
16.12.2004 14:43:34   
niki5
Še to sem pozabila, jaz sem ga svojemu Svitu dala, ampak ni hotel narediti več kot par požirkov :ups: takoj ko je ugotovil, da to ni mlekec se je tako spačil, kot da bi mu ne vem kako grenko stvar dala. Čeprav je janež že sam po sebi sladek.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?