Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 16:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pila kamilični čaj in jedla albert kekse - to mi je full oblažilo skabost.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.11.2007 19:34:44 >
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 16:43:59
|
|
|
|
emaa
|
meni je pomagal le čas, dnevno bruhanje in slabost sta mi sledila do 15. tedna. Če sem lahko pojedla en krožnik juhe, je bilo veliko (najmanj me je matralo po njej).
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 16:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni pravijo, da je treba večkrat po malem jesti prepečenec. Da slučajno ne ješ kakšnih tablet za železo?
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 16:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jemljem samo folno kislino.Sicer je blo men tudi v prvi nosečnosti tako slabo ampak le zjutraj.Zdaj je pa groza.Ponoči se zbudim po petkrat,če še ne večkrat,ko mi je slabo in potem ne morem nazaj uaspati.Si pa takoj jutri kupim Albertove kekse.
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 17:09:11
|
|
|
|
moje sonce
|
HAJ,probaj s cocacolo,men je res pomagala,lp
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 17:30:18
|
|
|
|
muha1
|
Ja, kokakola in bobi palčke
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 17:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem. Meni je bilo celo nosečnost slabo, do zadnjega dneva.
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 18:24:59
|
|
|
|
sandra85
|
meni je bilo od 7.- 12. tedna slabo 24 ur na dan, pa sem sam čakala da mine-nič ne moreš
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 19:22:57
|
|
|
|
Lanchy
|
Meni je bilo slabo do 17. tedna, potem je pa pocasi minilo. Zdaj sem v 28. tednu in mi je obcasno po mlecnih izelkih se vedno slabo. Meni osebno ni pomagalo NIC ...niti ingverjev caj, niti prepecenec, niti jesti veckrat po malem.... Prve stiri mesece sem jedla samo nektarine, lubenico, kiwi...pasala mi je goveja juha brez vsega....moj zelodec pa je zavracal prav vse. Po folni in zelezu zna biti zelo slabo, tako da zanekaj cas mogoce prenehaj s folno...meni je bilo za odtenek bolje...Upam, da kmalu mine...Kok si pa sploh noseca?
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 19:26:32
|
|
|
|
s{an}a
|
Meni je pa bilo slabo, ko sem jemala folno kislino. Mislim, da te tablete povzročajo slabost, saj sem že pri veliko ženskah slišala, da so imele probleme s slabostjo zaradi tablet. Upam da ti bo čimrej boljše. Baje pomaga ingverejev čaj.
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 4.11.2007 20:25:13
|
|
|
|
fionaP
|
Od folne ti je tudi lahko slabo - po Tifolu je bilo meni grozno slabo. Obstajajo pa tudi druge znamke, ki slabosti ne povzročajo, povprašaj v lekarni. Proti slabosti pomagajo tudi mandlji, cele počasi zgrizeš.
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 5.11.2007 8:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Noseča sem 9 tednov.Folno kislino jem oziroma tablete TIFOL.A mislite,da ti je po folni bolj slabo?Jaz jih ne upam nehat jest.Danes ponoč sem jedla star kruh,da sem vsaj malo ublažila slabost,drugače mi je pa sedaj zopet slabo,da še pišem tole komaj.Grem kar ležat nazaj.Bom pa vse sprobala,kar je kera napisala.HVALA
|
|
|
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 5.11.2007 11:38:59
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: moje sonce HAJ,probaj s cocacolo,men je res pomagala,lp Ja, meni tudi coca cola ali pa orangina.
|
RE: Prosim vas povejte mi kaj naj 5.11.2007 11:47:23
|
|
|
|
lana38
|
Meni je pomagalo, če sem vsaki 2 uri kaj malega pojedla. Tako da se nisem najedla nikoli do sitega in nikoli nisem imela praznega želodca. Mi je bilo pa tudi cel dan slabo in ne samo zjutraj. Lahko bi rekla, da mi je bilo še najhuje zvečer. LP
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?