|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj - proti slabost
4.11.2007 16:33:29   
Anonimen
Prosim vas povejte mi kaj naj oijem,da bom samo malo oslabila grozno slabost,ki me muči že par tednov?Slabo mi je 24 ur na dan,občasno pa tudi bruham,tako da sem potem še bolj brez moči.Ta slabost me čez dan čisto izčrpa.Lizala sem že ingverjeve bonbone pa ne pomagajo moja G pa je rekla,da bo minili.Jaz sicer vem,da bo ampak vsaj malo manj bi rada,da bi mi bilo.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.11.2007 19:33:39 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim vas povejte mi kaj naj
4.11.2007 16:37:42   
Anonimen
Jaz sem pila kamilični čaj in jedla albert kekse - to mi je full oblažilo skabost.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 4.11.2007 19:34:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 16:43:59   
emaa
meni je pomagal le čas, dnevno bruhanje in slabost sta mi sledila do 15. tedna. Če sem lahko pojedla en krožnik juhe, je bilo veliko (najmanj me je matralo po njej). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 16:45:58   
Anonimen
Eni pravijo, da je treba večkrat po malem jesti prepečenec. Da slučajno ne ješ kakšnih tablet za železo?

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2007 16:51:06   
Anonimen
Ne jemljem samo folno kislino.Sicer je blo men tudi v prvi nosečnosti tako slabo ampak le zjutraj.Zdaj je pa groza.Ponoči se zbudim po petkrat,če še ne večkrat,ko mi je slabo in potem ne morem nazaj uaspati.Si pa takoj jutri kupim Albertove kekse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 17:09:11   
moje sonce
HAJ,probaj s cocacolo,men je res pomagala,lp

BODITE V CVETJU:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 17:30:18   
muha1
Ja, kokakola in bobi palčke user posted image

(odgovor članu moje sonce)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 17:31:57   
Anonimen
Ne vem. Meni je bilo celo nosečnost slabo, do zadnjega dneva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 18:24:59   
sandra85
meni je bilo od 7.- 12. tedna slabo 24 ur na dan, pa sem sam čakala da mine-nič ne morešuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 19:22:57   
Lanchy
Meni je bilo slabo do 17. tedna, potem je pa pocasi minilo. Zdaj sem v 28. tednu in mi je obcasno po mlecnih izelkih se vedno slabo.
Meni osebno ni pomagalo NICuser posted image ...niti ingverjev caj, niti prepecenec, niti jesti veckrat po malem.... Prve stiri mesece sem jedla samo nektarine, lubenico, kiwi...pasala mi je goveja juha brez vsega....moj zelodec pa je zavracal prav vse.
Po folni in zelezu zna biti zelo slabo, tako da zanekaj cas mogoce prenehaj s folno...meni je bilo za odtenek bolje...Upam, da kmalu mine...Kok si pa sploh noseca?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2007 19:26:32   
s{an}a
Meni je pa bilo slabo, ko sem jemala folno kislino. Mislim, da te tablete povzročajo slabost, saj sem že pri veliko ženskah slišala, da so imele probleme s slabostjo zaradi tablet.
Upam da ti bo čimrej boljše. Baje pomaga ingverejev čaj.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2007 20:25:13   
fionaP
Od folne ti je tudi lahko slabo - po Tifolu je bilo meni grozno slabo. Obstajajo pa tudi druge znamke, ki slabosti ne povzročajo, povprašaj v lekarni.
Proti slabosti pomagajo tudi mandlji, cele počasi zgrizeš.

(odgovor članu s{an}a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2007 8:58:17   
Anonimen
Noseča sem 9 tednov.Folno kislino jem oziroma tablete TIFOL.A mislite,da ti je po folni bolj slabo?Jaz jih ne upam nehat jest.Danes ponoč sem jedla star kruh,da sem vsaj malo ublažila slabost,drugače mi je pa sedaj zopet slabo,da še pišem tole komaj.Grem kar ležat nazaj.Bom pa vse sprobala,kar je kera napisala.HVALA

(odgovor članu fionaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2007 11:38:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: moje sonce

HAJ,probaj s cocacolo,men je res pomagala,lp

Ja, meni tudi coca cola ali pa orangina.

(odgovor članu moje sonce)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2007 11:47:23   
lana38
Meni je pomagalo, če sem vsaki 2 uri kaj malega pojedla. Tako da se nisem najedla nikoli do sitega in nikoli nisem imela praznega želodca. Mi je bilo pa tudi cel dan slabo in ne samo zjutraj. Lahko bi rekla, da mi je bilo še najhuje zvečer.
LP

lana38

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj naj - proti slabost
5.11.2007 15:11:36   
portugalka
jst sem v 11.tednu in mi je skoz slabo - enormne bolečine v želodcu: sploh ne ločim več ali je od polnega ali preveč praznega želodca (bruham pa ne). Da o zgagi ne govorimo. Ne Donat ne pomaga - po nejm boli želodec, če že zgage ni več.
Pomaga mi metin čaj (za želodec), pa da je skoz malo notr.
Mandarine (ipd) pa se izogibam, ker C vitamin zelo razdraži želodec in mi je potem huje.
Po folni kislini mi je bilo tud slabo (če je vsebina 800 ne vem česa - Elevit, tifol se mi zdi tudi), če pa je je manj - torej samo 400 (kolikor je količina, ki jo dejansko rabiš od Fidimeda - kupiš v DM) je pa ok. Predvsem pa ne jest ničesar od tega na tešče (železo ali folno) in bo bistveno boljš.

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?