Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:27:12
|
|
|
|
Maleal
|
Mater je ta liker zahrbten,te fajn pokne,še vedela nisem,da je tako hudo,dokler se nisem poskušala vstat.
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:28:18
|
|
|
|
Maleal
|
nekaj nageljnovih žbic, Kje pa to dobiš?
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:29:22
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina nekaj nageljnovih žbic, Kje pa to dobiš? klinčki po domače...povsod pri začimbah jih prodajajo
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:30:38
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Mater je ta liker zahrbten,te fajn pokne,še vedela nisem,da je tako hudo,dokler se nisem poskušala vstat. Sam dobr pa je, kar priznaj.
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:35:52
|
|
|
|
Maleal
|
klinčki po domače...povsod pri začimbah jih prodajajo Joj mater sem za luno,še sanjalo se mi ni,da bi to bili klinčki.
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 22:37:33
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Mater je ta liker zahrbten,te fajn pokne,še vedela nisem,da je tako hudo,dokler se nisem poskušala vstat. Sam dobr pa je, kar priznaj. Uffffffffff pa še kak,nesramno dober,ga bom mogla nardit,Šnukica hvala,da si me spomnila.
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 3.11.2007 23:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
U hvala za recept, mogoče ga pa letos naredim.
|
|
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 5:58:53
|
|
|
|
lelaval
|
Zelo dober liker. Še pred martinovim ga bom "zvarila"
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 9:48:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Še dodajam, se mi zdi, da sem ga prekopirala iz kulinarike: TERANOV LIKER 1l terana 1 vanilij sladkor 70 dag sladkorja 1/2 ekstrakta višnje 2 pomaranči ves to samo zraveš ko se ohladi dodaš 1,7 dcl ruma o,3 šnopsa Namesto terana se lahko da tudi merlot: 2 l merlota, prib 0,75 kg sladkorja + vanilin sladkor. Daš vse skupaj vret, ko zavre dodaš še 2,5 dcl ruma in 1 vrečko zmrznjenih višenj ali borovnic, pa pustiš, da spet zavre. Potem ohladiš in preliješ v steklenice. Tinka
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 9:54:23
|
|
|
|
poliloni
|
Razmišljam, da bi ga jaz tudi letos skuhala... A potem ko ga daste v flaške - je treba le-te kaj prej pogret (saj veste tako kot pri vloženi zelenjavi) ali gre lahko v mrzle?
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 9:59:47
|
|
|
|
šnucika
|
liker gre v mrzle flaše,če imaš možnost jih zapreš s plutovinastim zamaškom. Jaz sem pozabila napisat,da se rum ali žganje doda v ohlajeno vino - se ne kuha skupaj,čeprav eni tudi tako delajo. Glede dodajanja okusov,pa itak vsak sam doda...klinčki,cimet,razni sadni likerji....jaz še najraje vržem noter rozine in cimet.
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 10:18:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Mater je ta liker zahrbten,te fajn pokne,še vedela nisem,da je tako hudo,dokler se nisem poskušala vstat. a bejž???? tud mene je že potoklel....
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 12:25:31
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Šnucika koliko ga pa pride iz tvojega recepta.No sedaj je treba samo še na lov za domač teran
|
|
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 17:50:21
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Šnucika koliko ga pa pride iz tvojega recepta.No sedaj je treba samo še na lov za domač teran liter pa 7 dcl nekje....odvisno od količine sladkorja,pomaranče...ruma
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 4.11.2007 18:31:12
|
|
|
|
Enolla
|
Šnucika, hvala za recept. Si tudi meni dala fajn idejo za praznike .
|
|
RE: Teranov (ali pa refoškov) liker 5.11.2007 13:18:24
|
|
|
|
Moyca_
|
hmmm, sliši se dobro
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?