Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 12:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
POreži še ostalo. Pa saj do konca meseca je še daleč. Ali pa si daj umetne lase gor.
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 12:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* kateri šampon ali kaj drugega bi pomagalo pri hirejši rasti las? Frizerka mi je spredaj porezala fru fru do pol čela in zgleda za bruhat. Proti koncu meseca pa imam pomemben sestanek v službi in kako naj grem tja taka kot neki hipi. Ne boš verjela kako fru fru hitro zraste. Stavim, da si boš sama rezala do konca mesca.
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 12:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* kateri šampon ali kaj drugega bi pomagalo pri hirejši rasti las? Mislim da nobeden. Bo treba kar fizično rešit. Še enkrat k frizerju, naj ti naredi kratko frizuro.
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 13:21:35
|
|
|
|
mami_miki
|
mene je tud to včasih zanimali...pa baje nič ne obstaja, da pospeši rast las..
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 14:03:55
|
|
|
|
helloKitty
|
Pozimi hitreje rastejo + če maš pomemben sestanek konec meseca = 1 cm
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 14:04:05
|
|
|
|
fricka
|
Sem se zamislila nad sabo. Nikoli nimam takih problemov. Sem površna, malomarna ali imam dobro frizerko?
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 14:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno,kosem imela fru-fru, so mi zelo hitro zrasli lasje, v 14 dneh kar precej. Ko sem se naveličala te frizure, me je frizer ostrigel tako, da sem imela postrani fru-fru in sem bila takoj drugačna. Sama sebi všeč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2007 19:35:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 3.11.2007 22:13:14
|
|
|
|
maša*
|
prej sem mela na stran in sem hotla da je malo na stran vrezan. frizerka pa mi ga je vrezala postopoma in imam nekatere lase na sredini čela (dolžino)- pa še štrlijo mi na vse strani, ker jih je tudi stanjšala. najbolj pa sem jezna nase ker sem sploh rekla naj mi gre rezat spredaj. . je prej čist ok zgledalo. zdaj sem si spela s špangico, samo ne vem kako mi to paše, ker imam visoko čelo
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 4.11.2007 15:04:15
|
|
|
|
Moyca_
|
spni si fru-fru
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 4.11.2007 15:04:46
|
|
|
|
Moyca_
|
aja, ko ugotoviš kateri šampon pa nam javi
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 5.11.2007 18:28:58
|
|
|
|
maša*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR aja, ko ugotoviš kateri šampon pa nam javi bom... brez skrbi.
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 5.11.2007 18:31:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* kateri šampon ali kaj drugega bi pomagalo pri hirejši rasti las? Frizerka mi je spredaj porezala fru fru do pol čela in zgleda za bruhat. Proti koncu meseca pa imam pomemben sestanek v službi in kako naj grem tja taka kot neki hipi. Ti posodim vsebino svoje glave? Lasje mi rastejo z neverjetno hitrostjo. Dobro gnojilo pač.
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 5.11.2007 19:59:06
|
|
|
|
natasarobi
|
ko bi ti jaz lahko dala mojo hitro rast last, bi ti z veseljem. So mi enkrat pivo na glavo zlili - mogoče je pa to to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 12:45:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj za hitrejšo rast las? 6.11.2007 13:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kvas,uživaj dnevno kvas.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.