|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 10:56:42   
natasaxy
Kje naj začnem? Bom čim bolj kratka. In sicer imam problem katerega upam, da mi boste pomagale rešiti. Noseča sem. Rok imam v septemru. Samo imam problem. Do sedaj sem leto in pol iskala redno zaposlitev, pa je nisem dobila. Naj povem, da imam do konca septembra 2005 še vedno status študentke (diplomirala sem že). Danes sem izvedela, da sem sprejeta v službo. Tudi lepo. Delodajalec me bo zaposliv 3 mesece POSKUSNO, če mu bom ustrezala pa bom potem zaposlena za določen čas do konca decembra 2005. Svetujte mi ali naj mu povem že sedaj, da sem noseča? Če bom to storila se bojim da me ne bo želel zaposliti. Drugi dvom pa je, če mu povem kasneje ko poskusna doba poteče, tudi ne vem če me bo želel zaposliti naprej? In če me ne bo želel zaposliti bom ostala tudi brez statusa študentke. Kar pomeni, da tudi na zavodu ne bom dobila v tem času zaposlitve. Jaz pa denar rabim!! Kaj bi ve storile? upam da nisem preveč zbegano napisala:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 11:05:32   
Anonimen
Če sem prav razumela:
če mu poveš že sedaj in te ne vzame v službo še vedno lahko dobiš status? Možno pa je, da te vseeno vzame v službo?

Jaz bi se potem odločila za to možnost-povej takoj, da ti še vedno ostane druga možnost, da na koncu ne ostaneš brez vsega. Izvedel bo tako ali tako in če te ne bo hotel, te pa lahko po treh mesecih vrže, pa boš brez vsega.

Jaz bi povedala takoj!

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 11:33:41   
beti 1
Se strinjam z Aljo.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 11:36:36   
natasaxy
Ja mislim da si me razumela. Če mu sedaj ne povem se moram izpisati iz faksa in dobiti delovno knjižico, kar pomeni, da če me po treh mesecih ne želi več zaposliti naprej ostanem brez statusa študentke in je moja edina rešitev zavod.

Hvala za pomoč.:)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 12:05:21   
Gina
Jaz pa samo nekaj ne razumem. Kako imaš lahko status študenta, če si diplomirala? To je nelogično. Če imaš status potrjen že od preden si diplomirala, a se ti ne ukine, ko diplomiraš? Kaj če to ugotovijo na csd-ju pri uveljavljanju nadomestila, ali ne vem kaj že dobiš? Aja, po moje če boš povedala delodajalcu, da si noseča, ne boš dobila službe. Jaz bi mu povedala takrat, ko te zaposli za redno. Bi se pa prej prepričala, kje mi pripada večje nadomestilo za porodniško - če sem študentka ali če sem zaposlena. Želim ti čim uspešnejšo rešitev.LP:)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 12:54:58   
natasaxy
Gina jest sm se mal znajdla pa ko sem diplomirala - ti seveda status poteče, vendar sem vpisala še eno smer in tako mi status velja še do septembra. Zdi se mi boljša rešitev kot pa biti na zavodu. Tako lahko vsaj kakšen tolarček preko študentskega servisa zaslužim. Moram reči da sploh ne vem kako naj speljem celotno zadevo. Verjetno bi bilo bolje da mu takoj povem kot pa da na koncu ostanem brez vsega. Upam na najboljše:)-

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 13:53:10   
fricka
Če lahko še jaz dodam svoje mnenje: sama imam svoj d.o.o. in tudi zaposlene. V tvojem primeru bi vsekakor želela, da mi to poveš takoj. Jaz namreč krijem stroške za tvojo porodniško samo en mesec, ostalo ni več moj strošek. Tako bi te morda vzela kjub tvoji nosečnosti. Če pa prideš k meni noseča in delaš 3 mesece, jaz računam nate in te vpeljem v proces dela. S tem, ko mi po poskusni dobi poveš za svoje težave, jih narediš tudi meni, saj nisem računala na ponovno iskanje uslužbenke. Nikakor ti ne bi podaljšala delovnega razmerja, saj mi tak neodkrit odnos ni všeč in ne bi več vedela kaj v prihodnosti lahko pričakujem od tebe in ali si zanesljiva oseba.

Presodi sama.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 13:57:00   
Anonimen
Ja, izgleda, da se v vsakem primeru bolje izide, če mu takoj poveš.

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   NASVET LEPO PROSIM
15.12.2004 14:59:42   
natasaxy
Fricka najlepša hvala. Mnenje nekoga, ki gleda z drugega zornega kota mi je v veliko pomoč. Takole punce jaz bom povedala takoj, potem pa upam na pozitiven odziv.

Hvala vam za pomoč. Zlate ste.:rozica:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?