|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše izkušnje
3.11.2007 6:36:53   
Anonimen
Prosila bi vas ki ste imele mogoče podobno situacijo da mi malo opišete kako se je končalo?

Včeraj  je bil 5 dan preden bi morala dobiti M, pričakujem jo šele v torek a sem zvečer na vložku zasledila čisto malo izcedka ki je vseboval malo krvi. Pripravila sem se da nam spet ni ratalo in bom spet dobila M, pa danes zjutraj izcedka ni večuser posted image Moje M so vedno prišle  obilne že prvi dan, nikoli ni bilo malo izcedka  na začetku.

Glede na to da  z možem delava na user posted image ali bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev? Seveda sem danes od vsega začudenja kaj je to naredila še test pa je bil na žalost negativen. Vse ki ste imele vgnezditveno krvavitev ali vam je test pokazal + takoj? Sem test kljub vsemu naredila prehitro?

Prosim za pomoč!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaše izkušnje
3.11.2007 8:22:00   
Anonimen
Še enkrat prosim za kakšen odgovor!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 8:24:57   
Anonimen
živjo-.   če gre za vgnezditveno krvavitev, potem test še vsaj kakšen teden naj ne bi pokazal pluseka. drugače pa ne vem, ali gre pri tebi za menzo ali nosečnost. držim seveda pesti za nosečnost user posted image  lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 11:29:12   
Naja30
Možna je vgnezditvena krvavitev. Možno je tudi, da boš dobila M. Psiha tudi naredi svoje, veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 13:52:41   
koala
Daj času čas, tudi če je bila včeraj vgnezditvena krvavitev, še danes test ni mogel pokazati nosečnosti, saj se nosečniški hormon začne izločat po vgnezditvi in še ga ni dovolj.
Počakaj do izostanka, ali pa še kak dann zraven in pol test ponovi.
Pa srečno!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 16:51:03   
kodrana
meni se je pojavil izcedek 5dni pred M.. in potem em ej tudi vseh 5dni šraufalo.. ampak M pa ni in ni bilo. in sedaj sem v 10T user posted image . naresi test čez 5dni.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 22:00:05   
pikapoka2
jaz upam, da to ni psiha, da je vgnezditvena!! user posted image
Tud jaz sem jo imela pri prvi user posted image  približno teden pred M.
Po tem pa me je skoz po malem špikalo in sem mislila da prihaja M, pa je ni bilo!!!!!
Upam, da je to to!!  Da si srečka user posted image !!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 22:27:03   
katra55
Jaz sem imela vgnezditveno krvavitev en teden pred M, bilo je kakor ti opisuješ malo krvavega izcedka. Test sem delala en dan preden bi morala dobiti M in je bil pozitiven.  Verjetno si test delala prehitro, raje počakaj do izostanka M. Držim pesti da boš zagledala +.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2007 9:23:10   
lolita700
tudi jst sem imela tak izcedek 5 dni preden bi morala dobit user posted image ..sem šla na wc in na papirju zagledala takšen rjavo-rdeč madež.pa sem mislila,da bo user posted image prišla in si prilepila vložek na hlačke..ampak,ker user posted image ni in ni bilo sem potem prvi dan po izostaliuser posted image delala test(torej 29.dan) in sta se pokazali 2 zelo močni user posted image ...

anonimna držim pesti,da je tudi pri tebi tako..
pa javi kako je s tabo..user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?