Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je možno... 2.11.2007 23:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Je možno, da se pozna "trebušček", ampak to je samo napihnjenost, ker se spremeni prebava in več je plinov.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 4:07:24
|
|
|
|
lelaval
|
Točno tako, kot je napisala jjasna.
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 9:31:52
|
|
|
|
Inigo
|
ampak nimam nobenih težav s prebavo, pa tudi vetrovi me ne mučijo... vseeno?
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 9:32:19
|
|
|
|
Inigo
|
aja, še to! kdaj pa lahko pričakujem tisti tapravi trebušček?
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 9:38:50
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo aja, še to! kdaj pa lahko pričakujem tisti tapravi trebušček? Pri vsaki je drugače. Odvisno tudi, katera nosečnost po vrsti je. Meni se je v prvi nosečnosti začel poznati tam okrog 16. tedna.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 10:14:13
|
|
|
|
Inigo
|
uf... tako pozno?! jst že komaj čakam
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 11:32:58
|
|
|
|
Naja30
|
Ni treba, da imaš probleme s prebavo. Napihnjenost pride, ker se tam spodaj vse razteguje. V prvi se mi je začel poznat trebušček po 3.mesecu. Zdaj pa se mi zdi, da že raste, pa sem 11t. Ne vem, ali pa je samo špeh od prej
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 13:16:51
|
|
|
|
Inigo
|
aha, tako je to! no, upam, da se bo čimprej začelo kaj poznat... sem že nestrpna!
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 13:59:21
|
|
|
|
TinaUros
|
Napihnjenost je..in jst sem že to vsa vesela kazala skoz ozke majice Se mi je pa trebuh, ta pravi, začel kazat že v 3.mesecu.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 18:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
V 6. tednu je plodek velik le nekaj mm, torej, se ti trebušček od tega nikakor še ne more poznati.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 3.11.2007 21:23:08
|
|
|
|
Inigo
|
hothien, maš čisto prav. nikakor se milimeterčki še ne morajo poznati. ampak tebušček mam pa tak... očitno me je res prebava tako napihnila.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 4.11.2007 14:45:23
|
|
|
|
bina30
|
Meni se je trebušček poznal od 16, 17t dalje, pa še takrat tako, da niso vsi takoj ugotovili, za kaj gre. Izgledalo je, da sem se bolj najedla ali kaj. Ker pa sem suha, se mi je veliko bolj poznalo, kot kolegici, ki pa je malo bolj močna.
|
|
|
|
RE: ali je možno... 4.11.2007 17:37:08
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo hothien, maš čisto prav. nikakor se milimeterčki še ne morajo poznati. ampak tebušček mam pa tak... očitno me je res prebava tako napihnila. Hec je, kaj z nami dela nasa psiha... Obcutek imas, da imas sedaj ze full trebuha- fotografiraj se! In to fotko poglej ko bos v 8. ali 9. mesecu... Midva sva se porocila ko sem bila v 4. mesecu in obcutek sem imela, da imam ze prav velik trebuh in tudi sama sem ga prav veselo razkazovala (in bila zalostna ko ni nihce opazil, da sem ) . Ko sedaj 23 dni pred PDP pogledam fotke s poroke ali medenih tednov pa vidim, da trebuha sploh ni bilo . Samo ta pogled od zgoraj je lahko precej varljiv . Vem kako je ce si nosecnosti mocno zelis in bi jo cimprej rada pokazala svetu zato ti zelim, da bi se tvoj trebuscek cimprej napel in bos kmalu ena tistih srecnic ki otroci kazejo za njo s prstom in recejo mamici "teta je pa zogo pojedla" . Sama sem v taki situaciji se vedno povsem blazena in z veseljem trebuh se bolj napnem (pa ceprav je sedaj ze tak, da ga nikakor ne morem skrit) .
|
|
RE: ali je možno... 4.11.2007 18:12:23
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo aja, še to! kdaj pa lahko pričakujem tisti tapravi trebušček? meni se je začel poznat šele po 20. tednu
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?