|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno...trebušček
2.11.2007 23:21:04   
Inigo
...da se trebušček pozna že v 6-7 tednu? to je najbrž še samo napihjenost. ali je že trebušček... saj ne vem...

dajte mi punce povedat!

hvala in lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 3.11.2007 8:11:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je možno...
2.11.2007 23:27:49   
Anonimen
Je možno, da se pozna "trebušček", ampak to je samo napihnjenost, ker se spremeni prebava in več je plinov.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 4:07:24   
lelaval
Točno tako, kot je napisala jjasna.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 9:31:52   
Inigo
ampak nimam nobenih težav s prebavo, pa tudi vetrovi me ne mučijo... vseeno?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 9:32:19   
Inigo
aja, še to! kdaj pa lahko pričakujem tisti tapravi trebušček? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 9:38:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Pri vsaki je drugače. Odvisno tudi, katera nosečnost po vrsti je.

Meni se je v prvi nosečnosti začel poznati tam okrog 16. tedna.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 10:14:13   
Inigo
uf... tako pozno?! jst že komaj čakam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 11:32:58   
Naja30
Ni treba, da imaš probleme s prebavo. Napihnjenost pride, ker se tam spodaj vse razteguje.
V prvi user posted image  se mi je začel poznat trebušček po 3.mesecu. Zdaj pa se mi zdi, da že raste, pa sem 11t. Ne vem, ali pa je samo špeh od prej user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 13:16:51   
Inigo
aha, tako je to! user posted image

no, upam, da se bo čimprej začelo kaj poznat... sem že nestrpna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 13:59:21   
TinaUros
Napihnjenost je..in jst sem že to vsa vesela kazala skoz ozke majiceuser posted image
Se mi je pa trebuh, ta pravi, začel kazat že v 3.mesecu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 18:24:09   
Anonimen
V 6. tednu je plodek velik le nekaj mm, torej, se ti trebušček od tega nikakor še ne more poznati. user posted image

(odgovor članu TinaUros)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 21:23:08   
Inigo
hothien, maš čisto prav. nikakor se milimeterčki še ne morajo poznati. ampak tebušček mam pa tak... očitno me je res prebava tako napihnila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2007 14:45:23   
bina30
Meni se je trebušček poznal od 16, 17t dalje, pa še takrat tako, da niso vsi takoj ugotovili, za kaj gre. Izgledalo je, da sem se bolj najedla ali kaj. Ker pa sem suha, se mi je veliko bolj poznalo, kot kolegici, ki pa je malo bolj močna.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2007 17:37:08   
ajtak

hothien, maš čisto prav. nikakor se milimeterčki še ne morajo poznati. ampak tebušček mam pa tak... očitno me je res prebava tako napihnila. user posted image

Hec je, kaj z nami dela nasa psiha... Obcutek imas, da imas sedaj ze full trebuha- fotografiraj se! In to fotko poglej ko bos v 8. ali 9. mesecu...

Midva sva se porocila ko sem bila v 4. mesecu in obcutek sem imela, da imam ze prav velik trebuh in tudi sama sem ga prav veselo razkazovala (in bila zalostna ko ni nihce opazil, da sem user posted image ) user posted image user posted image .
Ko sedaj 23 dni pred PDP pogledam fotke s poroke ali medenih tednov pa vidim, da trebuha sploh ni bilo user posted image . Samo ta pogled od zgoraj je lahko precej varljiv user posted image .

Vem kako je ce si nosecnosti mocno zelis in bi jo cimprej rada pokazala svetu zato ti zelim, da bi se tvoj trebuscek cimprej napel in bos kmalu ena tistih srecnic ki otroci kazejo za njo s prstom in recejo mamici "teta je pa zogo pojedla" user posted image .
Sama sem v taki situaciji se vedno povsem blazena in z veseljem trebuh se bolj napnem (pa ceprav je sedaj ze tak, da ga nikakor ne morem skrit) user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2007 18:12:23   
sandra85

meni se je začel poznat šele po 20. tednu

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2007 21:07:43   
mayci
Jaz sem tudi že takoj na začetku hotela, da za mojo nosečnost izve ves svet! Sem bila tako ponosna....user posted image
Na srečo se mi je kmalu tudi trebušček začel zares poznati, svojih hlač nisem mogla nositi že od 13 tedna naprej. In kot je napisala Ajtak, sem ga tudi jaz še na koncu z veseljem in ponosno razkazovala in ga včasih malo držala naprej, čeprav ni bilo nobene potrebe, se je videl že od daaaleč.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?