Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 20:07:54
|
|
|
|
Petraa
|
pa kdo je rekel da MORAŠ jemati tabletke tifol ?? Jej hrano,ki vsebuje tifol in to je to.
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 20:12:24
|
|
|
|
Maxica
|
Zdaj je že brezveze jesti Tifol. Za tisto najpomembnejše, kar naj bi folna kislina pripomogla, je že mimo in ti tablet ni treba več jesti. Je pa bilo po Tifolu tudi meni ful slabo, se spomnim.
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 20:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tifol je pomemben bolj na začetku,tako da ga brez skrbi lahko nehaš jesti.
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 20:51:28
|
|
|
|
glen
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 20:56:07
|
|
|
|
hokejistka
|
Nekatere ne prenesejo tifola, poskusi z drugimi vitaminskimi tabletami. Meni je pomagalo, da sem tableto vzela zvečer, preden sem šla spat.
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 21:07:23
|
|
|
|
glen
|
Hokejistka,sem probala zjutraj na tešče,zjutraj po zajtrku,pred kosilom,po kosilu,zvečer pa je blo isto
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 21:09:38
|
|
|
|
hokejistka
|
Potem pa je res bolje, da prenehaš. Jej raznoliko zelenjavo in sadje. Tako ali tako si s pravilno prehrano zagotoviš dovolj vitaminov in mineralov. Srečno!
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 21:16:09
|
|
|
|
glen
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Tifol-elevit,vse zbruham? 2.11.2007 21:18:22
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Glen, imela sem enake težave, kot ti, pa mi je G rekla, da se naj ne mučim s Tifolom. Tudi meni je predlagala Eleovit, pa Centramed Mami, vendar ni noben nič pomagal. Zato mi je svetovala, da naj jem več brokolija in zelene zelenjave, ki vsebuje folno kislino. Konec koncev je važno, da si jedla dodatno folno kislino do konca 6 tedna. Poleg tega... naše mame tudi niso poznale folne kisline in podobnih drugih vitaminov, pa je z nami vse ok... Malo v tolažbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?