Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj začeti jemati klomifen- NUJNO 15.12.2004 7:55:40
|
|
|
|
pika74
|
Jaz bi rekla eno zjutrej pa eno zvečer. Ne pa dve naenkrat. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
kdaj začeti jemati klomifen- NUJNO 15.12.2004 8:11:37
|
|
|
|
enci
|
Ninika1, s tem sem se obremenjevala tudi sama!!! a)Punce so mi napisale,da se jemljejo na 12 ur. b)Pusenjak mi je napisal dve naenkrat. c) pa sem sla se v lekarno ponovno vprasati in so rekli na 12 ur, kar pomeni, ce vzames ob 7.00 prvo, pa drugo ob 19.00. Tako jih jemljem jaz sedaj ze cetrti dan!! Se juti in konec, pa potem cakam O!! Sama nisem imela do sedaj nobenih strnskih ucinkov, slabost, slabovidnost, vrtoglavica ... upam, da jih tudi ne bom imela kasneje. Javi se se kaj, saj nas je kaar nekaj Klomifenk v tem mesecu!!!! lp:) enci:metulj:
|
|
|
|
kdaj začeti jemati klomifen- NUJNO 15.12.2004 8:22:18
|
|
|
|
Ninika1
|
Enci,hvala. Danes ga bom kar vzela okrog 10.00, ker namreč nisem še nič jedla. Zvečer pa okrog 20-21. No, v vsakem primeru se javim, kako se bom počutila. Upam, da ne bom imela kakšnih stranskih učinkov... Komaj že čakam svojo pikico...To ni res...sploh ne morem verjeti, da se mi to dogaja. In ko se spomnim, da sem toliko časa jemala KT mi je kar slabo, ko pomislim, zdaj pa take težave in sploh ne morem do :duda: Pazi se in čimprej do svoje :duda: Lp, Ninika1
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
NakupovanjepatkapatatkaKo najdeš najlepšo stvar za svojega otrokagledaš ceno (
57%)
kupiš brez nadaljnjega (
43%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!