|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija v mb
2.11.2007 13:51:06   
Anonimen
sem malo brskala po iskalniku in nisem nikjer zasledila ničesar o laparoskopiji v MB. kakšne so vaše izkušnje? kakšna čakalna doba? pa še vprašanje za tiste, ki ste imele podobno situacijo kot jaz. imam namreč neke zarastlinice na desni strani. baje jih bodo odstranili pri lap. zanima me pa tudi, ali ste tiste, ki imate (ali ste imele) boleče M, po laparo kaj manjše bolečine, ko so vam odstranili te nepravilnosti.
hvala za odgovore in vsem skupaj veliko user posted image user posted image !
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija v mb
2.11.2007 16:12:32   
monikap
Jaz sem imela laparoskopijo v MB na poseg sem čakala  dva meseca.Imela sem pa v desnem jajcevodu zarastline levega pa povečanega oziroma žaklaste oblike.Ko so mi opravili poseg je zdravnica še rekla da sem imela tudi vozliče.
M pa pričakujem9.11 in tedaj ti bom vedela povedat če bo sedaj kaj manj boleča.
K kateremu Dr.pa greš na operacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: laparoskopija v mb
2.11.2007 16:39:38   
roal
monikap- mislim da me bo operirala dr. Gavričeva, ker ona vodi moj postopek neplodnosti, nevem no. ob naslednji M moram poklicat in zdaj nevem če to pomeni, da potem pridem na vrsto decembra, ali...user posted image  a ti si tud imela zarastlinice? meni so napisali v izvid HSG-ja da kontrast zateka v sekundarne periampularne adhezije. drugače so pa jajcevodi bili prehodni. no, bomo videli kaj bo vse skupaj pokazalo na operaciji. glede M pa sprašujem zato, ker sem nedolgo nazaj nekje na netu zasledila, da baje meddrugim tudi te zarastlinice povzročajo take bolečine ob M in zato me zanima ta statistikauser posted image .
lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?