|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamrzovanje
2.11.2007 13:32:56   
kaya2007
zanima me kako zamrzujete kašice za user posted image - v kaj jih spravite za v zmrzovalnik? obstaja kaj od sadja in zelenjave kar se ne sme zamrzovati? in ali to sploh še ima kaj v sebi (vitamine itd.) če zamrznemo?

pa še to, ali lahko zamrznem tudi zelenjavo-npr. da naredim pol bučke, drugo polovico pa zavijem v nekaj in zamrznem?

hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamrzovanje
2.11.2007 16:43:05   
poliloni
Jaz sicer nisem nič zamrzovala, ker se mi ni zdelo potrebno (je zelenjava tako hitro kuhana, da se mi niti ni dalo), če pa že skuhaš toliko več in potem zamrzneš pa: sem nekje prebrala, da zamrzujejo v tiste modelčke (kvadratke za led) ali pa v kakšne jogurove lončke, lončke od skute, vrečke za zamrzovanje,....

Seveda lahko zamrzneč tudi bučko - jaz jih tako, da jih že kar narežem (na kvadratke ali lističe) in potem dam v vrečke.

Mislim, da naj se ne bi zamrzovalo krompirja, vse ostalo (od zelenjave) pa naj ne bi bil problem. Priporočam pa da vse stvari prej že narežeš in potem zamrzneš.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2007 17:23:12   
kaya2007
aha, super nasvet to z rezanjem na koščke! res je hitro narejeno, ampak danes sem na primer zmiksala banano in je pojedla 2-3 žličke, ostalo mi je pa še za cel lonček! in sem potem pač pomislila, da to zamrznem, naslednjič pa dodam k jabolku ali kakor koli že.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2007 17:52:18   
pikecpokec
banane menda ne smeš zmrzovati. pa krompirja in avokada tudi ne. vse ostalo pa mislim da lahko

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2007 19:32:32   
kaya2007
a banane se sigurno ne sme? a to zato ker potemni-tko kot avokado?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 19:53:05   
kofetek2010
Banane sploh ne rabiš miksat, raje kar z žličko postrgaj po dolžini banane. user posted image  
Preostanek pa v hladilnik.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2007 20:25:37   
Anonimen
Kolkor jaz vem, se tudi špinače za dojenčke ne sme zamrzovati, ker ne vem kaj... Vedno mora biti sveža... Za nas odrasle, se pa špinača lahko zamrzne.
To je govora o pravi špinači...

Blitva, koprive in podobno pa bi se naj menda tudi za malčke lahko zamrzovalo..

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2007 21:26:39   
kaya2007
Banane sploh ne rabiš miksat, raje kar z žličko postrgaj po dolžini banane.

ima raje zmiksano, tako vsaj usta odpira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2007 22:06:00   
katra55
Banano raje kar ti pojej, ker ful porjavi in potem zapira, pa ji drugič raje svežo zmiksaj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2007 22:07:35   
Naja30
Sadja nisem nikoli zmrzovala user posted image  Bučke, krompir in podobne zelenjave tudi ne.
Zamrznit sem dala npr. cvetačo in brokoli. Najprej sem ju skuhala, ohlasila, dala v modelček za led in ko je malo zamrznilo, sem kocke dala v posodice za zamrzovanje.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!