Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 6:50:38
|
|
|
|
puri
|
RibicaPR kako to slikaš,da ti ne naredi na sredini slike nobene svetle(žareče)pike,ki potem vse zamaže?:zmeden:Jaz sem tudi tako slikala,pa se mi je vedno pojavila,tudi če sem izklopila fleš:zmeden2:! lp
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 7:35:29
|
|
|
|
SANDY
|
Ej fiša, a ni to neki najboljšega ko se pogledaš kakšen si bil še v plenicah. Bom še jest to nardila...najprej morm pa trinine slike od RD gor dat :ups: :sloncek:
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 8:22:36
|
|
|
|
SANDY
|
uspelo mi je slike od trine RD gor dat...:bravo:
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 8:48:49
|
|
|
|
Lenny
|
Trina je pa res en srčkan škratek! Pa tak smeško :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 9:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo:Ribica-sladko dete:love:pa se mi zdi tudi mali:hudicek:? Jaz sem hotela tudi poslikat fotke mojih otrok iz albuma,da vam jih pokažem pa pravi Katja:ne bom dala prijateljici da jih skenira:zmeden2:in ker jaz nimam pojma kaj je to in ker nočem čakat ne vem kako dolgo bom pa trmasta in prav to kot ti naredila:hudicek: Lp Neva:rozica:
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 9:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Prava mala navihanka!
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 9:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica na tisti sliki s tortico si čisto taka kot sedaj! Ful si si podobna. Hecna škratka.
|
|
|
|
Slikice male Ribice alias iz malega raste... 15.12.2004 14:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
HvALA za pohvale:):):) Tut jst sem se dolgo zafrkavala s tem, da sem sploh našla taprav fleš, potem pa še moraš pazit, da se na foliji ne vidijo luči- narediš mal sence, ampak moraš še zmeri pazit, da je zadost osvetljen:) Hehe, Splišni, a res? Men se sploh ne zdi:) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?