Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 16:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna sem ker sem na sestrinem racunalniku in nocem, da jo kdo napade- A ti mas otroka? ..samo zato...
|
|
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 17:00:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anonimna sem ker sem na sestrinem racunalniku in nocem, da jo kdo napade- A ti mas otroka? ..samo zato... Aja. Ja, mam otroka.
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 17:02:10
|
|
|
|
kaya2007
|
no, pri nas je definitivno prišlo do krize...kar naenkrat nisva več imela časa zase, otrok je bil po novem ves čas na prvem mestu. pa še prenavljanje hiše itd. pri nama je odnos zelo trpel. kaže pa na srečo zdaj na boljše, bomo videli...
|
|
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 17:39:18
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen anonimna sem ker sem na sestrinem racunalniku in nocem, da jo kdo napade- A ti mas otroka? ..samo zato... Na sestrinem računalniku se ravno tako lahko prijaviš pod svojim stalnim nickom, kakor v službi ali iz kateregakoli računalnika. Vpišeš nick in geslo in si na računalniku kar lepo ti, ne sestra.
|
|
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 17:40:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina in si na računalniku kar lepo ti, ne sestra. Saj zdaj je tudi ona, samo pod sestrinim nickom. Jaaaaaaa, veeeeeeeeeeem da tak misliš. Samo meni je taaaaaaak dolgcajt.
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 19:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No, to, če ti osnovne biološke potrebe, ko je spanje kradejo tri leta, če se otrok zbuja 10-30x na noč, pa te v resnici naredi totalno norega, ne sprejemaš več kaj dosti, nimaš lajfa zase, ves čas si utrujen, živčen, ne funkcioniraš sploh, samo trpiš fizično in psihično ves čas. Kako bi tedaj lahko funkcionral odnos?! Ti to resno, tridesetkrat Meni se sfuzla.
|
|
|
|
RE: 1.kriza v odnosu-rojstvo 1.otroka? 2.11.2007 20:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Čisto resno , brez pretiravanj, sem parkrat štela, ker mi nihče ni verjel, da se non stop zbuja. meni se je tudi sfuzlalo. Pol se pa dobro držiš . Ni čudno, da se tako "boriš" za svoje parvice vis a vis otrok...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?