Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč pri vlogi-vrtec znižano plačilo 1.11.2007 22:21:54
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Pa ne me še prestavit - please, please, plese, ker bi rada čim več info in vaših izkušenj. Gre se za vlogo za znižanje plačila vrtca. Smo bili na občini pri referentki - najprej me je presenetilo dejstvo da moraš v službi poštempljat vlogo - pa jo oddajam že tretjič (tretje leto je v vrtcu). A je res, da če menjaš službo - jaz sem bila v letu 2006 zaposlena v dveh firmah da MORAŠ PRINESTI PODATEK O ZADNJIH TREH PLAČAH oz. plačilne liste??? Zakaj letošnje ne vem??? Zakaj jim potem služi fotokopija dohodnine preteklega leta??? Za okras? Da vam napišem moj primer, ko sem vlogo oddajala leta 2006, se pravi vlogo moraš itak oddajati za leto 2005 - samo ne vem zakaj je referentka na občini zahtevala moje zadnje tri plače leta 2006??? (če se le jaz prov spomnim). Je možno da je bil posledično izračun za plačilo vrtca napačen, ker je referentka vzela napačne podatke??? Rada bi razjasnila situacijo, ker za nazaj itak ne morem več praskat in se pritožit, ne želim pa da se mi sedaj naredi ista štala pri izračunu. Ker sem leta 2006 imela seveda nižji dohodek. Žalostna sem, ker mogoče plačujem za napako referentke na občini. Hvala vsem za kakršen koli odgovor.
|
|
RE: Pomoč pri vlogi-vrtec znižano plačilo 2.11.2007 6:51:10
|
|
|
|
muha1
|
Tudi moj je menjal službo, pa zaradi tega nismo trebali nič drugo, kot dohodnino preteklega leta. Oz. še to ne, ker samo na vlogi obkrožiš na zadnji strani katere podatke imajo lahko v pogled. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri vlogi-vrtec znižano plačilo 2.11.2007 14:49:50
|
|
|
|
elizabeta p
|
Moj lansko leto ni bil zaposlen 15 dni, ker je službo zamenjal in morava za njega dati tudi zadnje 3 plače.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?