|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kremica
1.11.2007 20:18:45   
TaRe*
Mamen problem.
Naša tamala ima zelo občutljivo kožo tam spodaj.
Obvezno se morava vsak dan stuširat,oz.temeljito umit lulo.Včasih se nama zgodi,da sva bolj površne,ker se mudi,ali pa je že zaspana,potem pa ima drug dan čisto rdečo.Takrat je potem jok in stok,ker ne pusti niti da jo obrišem.
S čim naj jo namažem,kaj ve uporabljate.?Navadna baby kremica se mi zdi,da ne pomaga nič,a obstaja še kaj drugega za te -neplaničarje?

............ja,takle mamo..;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kremica
1.11.2007 20:25:32   
Majchi
Kaj pa si vseen mal več cajta vzet in bit mal bolj temeljiteuser posted image ? Če ji vnetja povzroča samo slaba higiena, je zame to malomarnost in v tem primeru revici tudi krema ne bo kaj dosti nucalauser posted image .

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2007 20:38:24   
Anonimen
Glih včeraj sem izvedela, da naj bi pri tem navaden baby puder ful pomagal. Nobena krema, ampak puder. Probaj.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2007 21:06:31   
TaRe*

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kaj pa si vseen mal več cajta vzet in bit mal bolj temeljiteuser posted image ? Če ji vnetja povzroča samo slaba higiena, je zame to malomarnost in v tem primeru revici tudi krema ne bo kaj dosti nucalauser posted image .

Joj,ne mi s takimi,no.user posted image
Mislim....nisem prosila za komentarje o higieni,ampak za en pameten nasvet glede kreme.
Jaz VEM Da pri moji tamali ne gre za pomanjkanje higijene,ampak za zelo občutljivo kožo.
To je ravno tako,kot bi za nekoga,ki ima mozolje rekel,da naj se umiva pa jih ne bo imel...obup,kaj je s tem forumovkam zadnje čase,no.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2007 21:07:25   
Putka
Jaz pa sem slišala, da puder in genitalije ne gredo skupaj. Ker so to le drobna škrobnata in odišavljena zrnca, ki zaidejo tudi v nožnico in se to tam packa.

Temeljito čiščenje in obisk zdravnika? Ker je lahko kronično glivično vnetje, ki se da lepo s kremo pozdravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2007 21:09:35   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*
Jaz VEM Da pri moji tamali ne gre za pomanjkanje higijene,ampak za zelo občutljivo kožo.
Saj si v zgornjem postu zapisala:
Včasih se nama zgodi,da sva bolj površne,ker se mudi,ali pa je že zaspana,potem pa ima drug dan čisto rdečo.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2007 21:26:53   
TaRe*
Lej,takole....če se že moram zdaj zagovarjat...uh,kako sem grozna mama.

TUŠIRAVA SE VSAK DAN.i
ZJEMOMA ,KADAR JE Z VROČINO,TAKRAT SE SAMO UMIJEVA.
vČASIH SE ZGODI,DA SI PRI TUŠIRANJU NE UMIJEVA TEMELJITO LULE,KER -ALI NE PUSTI ZRAVEN
                                                                                                                  -ALI PA TRMARI,   KER SE JI NE LJUBI, KER JE ZASPANA,ALI UTRUJENA,    ALI SAMO SITNA. 

V teh primerih bi jo lahko samo na silo,kar pa tudi ni način.
Problem imava mogoče enkrat na dva-tri mesece  in traja en dan in takrat bi rabila kremico,da  bi jo ne peklo,ali bolelo,ali kar koli že.(To niso glivice,ker le teh se baje ne rešiš tako zlahka)
Prosila sem za nasvet danes,ker ima malo rdečo.(čeprav je bila umita vsak dan)

Naj povem še to,da ni dojenček,da bi jo dala na previjalno mizo in izvedla vse vrste nege,ampak je mala trmoglavka,stara 3 leta ,težka 18 kg,velika 107 cm.

Blagor vam,ki nimate takih problemov.

< Sporočilo je popravil TaRe* -- 1.11.2007 21:28:11 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2007 21:36:02   
Putka
Oprosti no. Napisala si tako, kot da bi stalno imela te težave. Tudi jaz naše češplje ne umivam vsak dan temeljito.

Sicer pa je naša precej večja 4,5-letnica (120cm, 23kg), pa jo vseeno občasno "previjem" po dojenčkasto.

Poskusi z ribjim mazilom. Ali pa kaj rahlo kislega, zaradi pH nožnice.

Aja, lušten avatar, Bambi je pri nas zakon!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2007 21:39:51   
caillou
Tare, a da bi mala imela glivice, to pa ni možno ? Je bilo pri nas podoben slučaj in nam je pediatrinja takrat predpisala Canesten kremo. Ta nam je zelo pomagala.

Kaj pa prašek ali pa mehčalec ? Da to malo pikico ne draži ?

Poskusi s Canestenom, ji ne more nič škodovati.

Odgovori nekaterih pa res niso na mestu. Mislim ne morem, da ne bi vprašala tegale: "Kaj mislite, da bi se zanikrni mami dalo tole pisat na forum Ringarajauser posted image ".

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2007 21:43:49   
TaRe*
ne,sej ni panike,sam mal sem nataknjena,pa me vse zbode.....
Mi je pa ena na zs napisala nekaj,pa sem se spomnla,da sem to že slišala...da je fino frčafelo posušiti(z fenom na čisto malo toplo)...sam ne vem,če ni to rešitev za glivice?user posted image Ka pa vem...bom šla pa koj jutr v lekarno vprašat,da bo za vsak slučaj doma nekaj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2007 21:52:34   
Anonimen
Ravno zdaj se vrti reklama na RR od kozmetike Afrodita-Bebica. Ena krema v roza tubi je ful dobra proti vnetjem. Mojemu mulčku se je ravno včeraj vnel lulček in sem ga namazala. Danes je pa že ok.
user posted image

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 1.11.2007 22:00:10 >

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2007 23:07:33   
Majchi
Joj Tare*, zdele šele berem, da sem te užalila s svojim postom. Oprosti no, jaz sem te očitno čist narobe razumela. Sem razumela, da veš, da ji površno umivanje povzroči vnetje, pa da se včasih kljub temu zaradi pomanjkanja časa površno umijeta in da sedaj iščeš kremo, namesto več časa.
Ne zameri, tako sem te pač razumela. Ko si potem opisala malo trmico, mi je postalo jasno, da sem ga usrala. No, saj tud mene še kaj podobnega čaka. Ne zameri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2007 23:16:51   
Marogica
Nabavi si kremo BebiVal (lamprehchtova krema), ki jo dobiš žal samo v MB-lekarnah. Resnično "čudežna" krema. Je sicer namenjena za ritke, vendar jo mi uporabljamo poleg tega še za vse odrgnine, praske...v glavnem vse možno in nemožno. In pomaga.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2007 12:49:27   
aezzy
ne vem, jest ne bi brezveze mazala s canestenom. pri glivicah ne vem ce je obcasno rdece, ampak skozi in se ne pozdravi v enem dnevu (ce sem prav razumela kaksen dan je rdece, kasen dan ni).
za puder pravijo, da susi in se potem ker je vlaga svaljka in je packarija.
daktarin smo dobili, ko je imela v ustih malo sora. je pa tudi za glivice in mi jo je priporocila patronazna, se dobi v lekarni brez recepta.

krem ne tako hitro menjati, pocakaj na ucinek, ker potem je vse zmesano in ni dobro za kozo. ne dajaj gor kar nekaj, pojdi pokazat zdravnici.

upam, da bo boljse. napisi kako si resila zadevo.

aja, pa se tole-sej verjetno ves-po luliki ne drgni z brisaco ampak popivnaj. ali pa naravno osusi, ker ce je vneto bo se bolj peklo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2007 13:30:04   
Jessy
Tudi moja ima občutljivo kožo na sploh. Obdržali sva jutranjo temeljito umivanje, kot ko je bila še dojenček. Topla voda, vata s parimi kapljicami olja in ji potem tako umijem vso rito in lulo, pri tem pazim, da je res dobro umita. Potem jo narahlo popivnam z brisačo in namažem s kremo. Včasih je to Bepanten mazilo, včasih pa kar običajna krema iz olivnega olja, ki ji jo po receptu namešajo v lekarni.
Če pa jo lula srbi, pa jo namažem z Daktarin kremo in je hitro dobro. Daktarin dobiva tudi na recept, saj je v tem primeru brezplačen, se ga pa dobi tudi brez recepta, le da ga je potrebno plačati.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2007 13:32:09   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy

daktarin smo dobili, ko je imela v ustih malo sora. je pa tudi za glivice in mi jo je priporocila patronazna, se dobi v lekarni brez recepta.

To je daktarin gel. Neja pa ima kremo, ki je primerna za zunanjo uporabo - glivice.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2007 16:46:16   
TaRe*
Oj Majchi kot sem že rekla,sem bla malo nataknjena,pa mi je sedlo v srceuser posted image Saj sem pol prebrala,pa sem vidla,da sem res trapasto napisala.
Grem zdajle v lekarno po tole kremico,če jo imajo,drugače pa sem nekje zvedela,da pomaga Praška pasta tudi,to pa smo že imele,ko je bla majhna,samo ima eno napako...je take rjavkaste barve,tako da se na hlačkah verjetno pozna...ampak to ni tako hudo,ne.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2007 12:35:14   
aezzy
ne, jaz sem govorila prav o kremi,ne o gelu. ker sem jo dobila,ko je imela par mozoljev po luliki in so takoj zginli, naslednji dan.
sedaj zmerej ce se pojavi rdecina namazem in se sploh ne razvijejo glivice.
sicer je pa sor tudi vrsta glivic.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2007 15:04:52   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy

ne, jaz sem govorila prav o kremi,ne o gelu. ker sem jo dobila,ko je imela par mozoljev po luliki in so takoj zginli, naslednji dan.
sedaj zmerej ce se pojavi rdecina namazem in se sploh ne razvijejo glivice.
sicer je pa sor tudi vrsta glivic.

Sem mislila, da sta mazali sor v ustih. user posted image  Ker za uživanje je v gelu.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?