Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pridobivanje teže in polivanje? 14.12.2004 19:33:48
|
|
|
|
asso
|
Pozdravljene, upam, da mi boste lahko kaj pomagale. V glavnem malo me skrbi, ker moja miška mislim, da ne napreduje glih dobro s težo. V enem mesecu je prišla iz odpustne teže 2790 na 3500. Pediatrinja je rekla, da je sicer v redu, ker je bolj od drobnih, in da lahko izgublja na teži kar 14 dni po porodu. Sedaj 2 tedna po pregledu mislim, da je pridobila le 150-200 g. Koliko bi morala na teden oz. na mesec pridobiti? Kakšne so vaše izkušnje? Drugače se dojiva pridno nekje na 3 ure, vmes, če ji ponudim noče nikakor jesti in če ni lačna se dere kot zmešana tako, da jo niti ne silim, da je. Veliko tudi poliva. Kako je to pri vaših :duda:, koliko časa po hranjenju polivajo. Pri moji se zgodi, da celo uro ali dve po obroku "bruhne". Drugače pa je zelo živ otrok in ni videt, da ji bi kaj manjkalo. Najlepša hvala vsem za odgovore. Lp asso
|
|
|
|
Pridobivanje teže in polivanje? 14.12.2004 19:48:24
|
|
|
|
dix
|
V prvem mesecu sta čit dovolj pridobili. Mi smo pridobili 1. mes 850g. Kako pa veš da je sedaj v 2 tednih pridobila samo 150-200g? ste jo tehtali ali pa samo domnevaš? Če domnevaš pol se ti verjetno samo tako zdi, ker vsaka doječa mamica se na začetku ubada z težo in se ji zdi da otrok ne poje dovolj. Če otrok poliva gre iz njega ven kaj je višek.
|
|
|
|
Pridobivanje teže in polivanje? 14.12.2004 20:07:42
|
|
|
|
piškotka
|
Dix, ne vem, če bo ravno držalo, da gre pri polivanju ven tisto, kar je višek. Moja hčerka je stara skoraj 7 mesecev in še vedno poliva, kadar pijeva mleko ali čaj, pa ni važno ali ga spije 170 ml ali dva šluka. Ko pa je gosto hrano, pa tega problema ni. Polivanje je posledica še ne v redu delujoče mišice zapiralke. Upam, da bo tega polivanja kmalu konec, ker mi grejo te skutke, ki jih kar naprej servira po obleki, slinčku in po meni že pošteno na živce.:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?