Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvni test - fontana mb 1.11.2007 18:46:45
|
|
|
|
ellie
|
Je šla mogoče katera delat krvni test nosečnosti v fontano? Me zanima kakšen je postopek...je treba prej poklicat, se naročit? Kakšen delovni čas imajo? Zadnjo M sem imela 25.9. Ne upam si trdit, da mi zamuja, ker imam neredno...sem 2 meseca nazaj komaj prenehala s KT. Prejšnja je sicer prišla na 29.dan... Sem včeraj zjutraj naredila babycheck mini pa se je takoj pokazala črtica...komaj komaj vidna. Sem pa danes naredila še enega, sicer ne z jutranjim urinom...pa črtice skoraj ni bilo...se mi bolj zdi, da jo vidim, ker pač vem kje bi morala bit . Mi pa je 3dni že nenormalno slabo, tako da ponoči ne spim, spahuje se mi tako, da je moj danes rekel, da se vsaj na obisku naj kontroliram ...in spodaj v trebuhu me na čase "trga", da je skoraj nevzdržno. Sva pa ta ciklus samo parkrat ...tako da je res mala verjetnost, da bi bila . In sem razmišljala, da bi šla še na krvni test...da se res prepričam. Ker če nosečnosti ni, bi vzela kakšno tableto proti slabosti... Hvala za info, če katera ve...lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?