Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 31.10.2007 23:09:09
|
|
|
|
lelaval
|
Dragega aganžiraj za stiskanje.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 8:16:19
|
|
|
|
žigolino
|
Jaz poznam eno ki ti pride na dom,pa ma vso potrebno opremo, kot da si v salonu(mizo,brisače...) sam toplo vodo ji moraš dati.Če hočeš ti pošljem številko na ZS,Samo danes ne ker grem v službo.
|
|
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 8:17:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, vem.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 1.11.2007 12:28:56
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: žigolino Jaz poznam eno ki ti pride na dom,pa ma vso potrebno opremo, kot da si v salonu(mizo,brisače...) sam toplo vodo ji moraš dati.Če hočeš ti pošljem številko na ZS,Samo danes ne ker grem v službo. Dobra stvar, samo jaz sem iz Slovenske Bistrice. :(
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 3.11.2007 15:55:10
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz ti predlagam Kozmetični salon Silva na Ptuju. Super porihtano, pa zelo v redu punce! Lahko sporočim naslov in telefon. Piši mi na ZS.
|
|
RE: Dobra kozmetičarka (MB ali okolica) 4.11.2007 15:11:55
|
|
|
|
Moyca_
|
aja Seven ti si se sedaj preselila. Špilferderberka
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.