Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogostost premikanja otroka 31.10.2007 15:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, lahko povem kako je bilo pri meni. Čez dan se je mogoče 2-krat zmaknil, ni pa tko hudo brcal. Je pa zvečer od 21 pa do polnoči imal svoje "momente" in je trebuh kr skakal sem ter tja, predvsem proti koncu. Čudno je bilo, da je tako miren podnevi, ampak ko se je rodil smo ugotovili zakaj - je zamenjal noč in dan, zato je bil zvečer bolj aktiven, podnevi je pa pančkal. Naj bi ga čutil 10-krat na dan, pa nima veze na koliko minut, na 15min, pol ure,...
|
|
|
|
RE: Pogostost premikanja otroka 31.10.2007 16:25:43
|
|
|
|
loncica
|
Težko ti povem natančno. Čutim ga vsako uro, enkrat na pol ure, drugič pa na manj ali več časa.
|
|
|
|
RE: Pogostost premikanja otroka 31.10.2007 17:19:46
|
|
|
|
benika
|
Jaz ga trenutno čutim večinoma preko celega dneva in večera. Premika se kakšne pol ure, potem malce počije in spet jovo na novo. Se pa intenziteta samih brc zelo razlikuje. Enkrat mi trebuh kar skače gor in dol, drugič čutim le nekakšno premikanje. Pri 1 pa je bil mali zelo miren in nisem naštela niti 10 premikov na dan.
|
|
|
|
RE: Pogostost premikanja otroka 31.10.2007 19:13:18
|
|
|
|
klarisima
|
tudi sama ga bolj čutim predvsem zvečer, ko ležem v posteljo in se umirim Čez dan ima svoje momente, ko se premika in se mi zdi, da se mi cel trbuh miga in imam spodaj gosenice prav lep občutek Sem pa v 34.tednu...ne skrbi, je različno od enega do drugega, tako da po moje nimaš kaj skrbeti. Sem pa opazila, da takrat ko hočem jaz da se premakne me nekako ne upošteva Se je že začelo
|
|
RE: Pogostost premikanja otroka 31.10.2007 19:31:16
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna No, lahko povem kako je bilo pri meni. Čez dan se je mogoče 2-krat zmaknil, ni pa tko hudo brcal. Je pa zvečer od 21 pa do polnoči imal svoje "momente" in je trebuh kr skakal sem ter tja, predvsem proti koncu. Čudno je bilo, da je tako miren podnevi, ampak ko se je rodil smo ugotovili zakaj - je zamenjal noč in dan, zato je bil zvečer bolj aktiven, podnevi je pa pančkal. Naj bi ga čutil 10-krat na dan, pa nima veze na koliko minut, na 15min, pol ure,... Tudi pri meni je precej podobno kot piše jjasna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?