|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:11:23   
sebtan
Drage punce, nosečke, nenosečke, buški in dojenčki.
7.12.2004, natanko pred enim tednom sem ob 17.29 pričarala na svet najbolj čarobno bitje, kar jih je kdaj svet videl,3491g težko in 55cm dolgo princesko TIJO.:angel:
Po 12h urah mučenja je izgledala fantastično, ko sva jo z očkom dobila v naročje,in še zdej je taka....
NO, pa naj vam na hitrco opišem dogajanje, sicer bom stvar malo omilila, kajti vem, da to berete predvsem nosečke, ki vas to še čaka.;)
Torej, po burni pondeljkovi noči, polni nekih malih krčkov in vprašanj, ali so to morda popadki ali me samo špikajo komarji, je napočil trenutek, ko sem ob 5h zjutraj šla lulat in to lulanje je kar teklo in teklo in teklo....seveda, ni bilo potem več lulanje apak plodova voda, ki mi je odtekla. Takoj se odpraviva v porodnišnico, se še slikava pred odhodom, fant je še pozabu telefon doma, pa sva se na sredi poti obrnila pa nazaj šla po telefon, pa leže sm se peljala in ful sva se neki hecala, kr dejansko sem bla prou polulana, kljub 3 vložkom....ampak nič krčev, nič bolečin..
Okoli 6h zjutraj, 7.12.2004 pridem v Izolsko porodnišnico, me sprejmjo, priklopijo ctg in pošljejo fanta domol češ da ga bodo že pravočasno poklicali....da to bo še trajalo.Malo me je še poslikal in odšel, vendar sva bla midva itak zmenjena, da pride čez eno uro nazaj, kr itak ga rabim, da je z mano tam, ko čakam in imam popadke, ne pa ko rojevam....in res je prišu čez eno uro...Medtem me pregleda gin.popadkov nič, odprta 2cm, plodovnica bistra, pošlje me na klistir, in sm tan čepela in kakalakakalakakala, ma od popadkov ne duha ne sluha...:((....ob 8h pridem v porodno sobo (zunaj se je medtem že zdanilo, pihala je rahla burjica in izza Italjanskih dolomitov je posijalo sonce - tisti dan je bilo to moje sonce)V porodno sobo je takrat prišel tudi moj fant in tu se je začelo.....
Popadke sm mela na pol ure, zelo blage, nič se nism odpirala, podovnica je kar tekla in tekla in plod je bil še zelo visoko....ajajaj, sm si mislila tu bomo še dobri....PRIŠLA SM NA EPIDURALNI POROD....
čez 2 uri dobim umetne popadke z infuzijo, medtem mi tidi ustavijo epiduralni kanal in ko so bli teji umetni zelo boleči, so mi začeli dajat anestetik, da so mi omilili bolečino, še dobro, da me je fant prepričal, naj podpišem epiduralno, ne vem če bi zdržala drugače...:!!!!!
Umetni popadki na suho, brez enega svojega, brez odpiranja in z nespuščenim plodom so tako boleči tudi z epiduralno....sicer mi je ta omilila fullll, ampak vseeno, sm kar predihavala vse skupaj....hvala tudi mojemu dragemu, ki me je masiral, slikal, pokal vice, pel Severino, božal, stiskal sm nekako preživela celih 10 ur v porodni dokler nism po vseh teh urah mučenja nato na koncu v 5 stiskih......(porini pokakaj u ritko...)rodila našo malo princeso....bila sem zmučena, na koncu z močmi, drhtela sem od muke ampak uspelo mi je...:bravo::bravo:. sicer sem od muke dobila hemoroide še več kot sm jih imela prej, imam 10 šivov od raztrganine:(( ampak drugače, ko ŠUS...
Punce moje, to je to.
Z malo sva zdravi, lepi se dojiva in malo dodajava, kr je mali požerušček, en dan in eno noč je bila zlata (od zlatenice), sam sm jo skozi mela pri sebi.....
JE PA NEPOZABEN TA PRVI POGLED OTROKA IZ OČI V OČI....
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

PAPA VSEM PA SREČNO.....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:17:34   
Anonimen
Sebtan evo se oglaša tvoj nepoklican advokat:)-:)-:)-:)-Sporočam ti,da sem ustavila tožbo proti podnajemniku,ker se je še pravočasno odločil zapustiti podnajemniško stanovanje:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Dekle sedaj stanuje v maminem naročju in je presrečna.:)-:)-:)-Mama pa tudi kot vidim:bravo::bravo::bravo:Čestitke še enkrat od Neve:rozica:

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:17:51   
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE!

:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

lepo se cartajte!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

maya1

:muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:23:48   
Blink1
:bravo::bravo:Čestitke za pupo:bravo::bravo:

Super si se držala9nebesa Vem kako bolijo umetni popadki...kljub epiduralni:zmeden: Ampak glavno da je mimo...Pupa vse povrne.

Pridni bodite in se imejte radi:rozica:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:27:14   
Martina*
Čestitke mladi družinici

:rozica::rozica: za mami in en hura :bravo::bravo: za očija, ki je bil taka faca ;) in :torta: za pupiko :love:

Sončen pozdrav na obalo...:)

Martina

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 11:27:45   
bivka
U, vajina Tija pa ima prave manekenske mere!
Še 1x iskrene čestitke!
:bravo: :sloncek: :kuza:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 12:00:31   
ZARA
oj,cestitke se 1x-VSEM!!!!

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 12:19:58   
KIRA
čestitke novopečeni mamici in malemu sončku!!!!:duda::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 12:20:41   
Anonimen
Čestitke!

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 12:44:25   
dory
Cestitke tudi od naju :)

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 13:44:15   
Annny
Sebtan, I S K R E N E Č E S T I T K E !!!!!:rozica::rozica::rozica::metulj::metulj::metulj::angel::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek:9nebesa9nebesa9nebesa:):):)

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 13:55:00   
Gina
:bravo::bravo::bravo:
Bravo punca! Mali štručki pa srečno pot v življenje!

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 15:08:27   
mala račka
:bravo: :bravo: :bravo: :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 15:09:39   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 16:02:36   
beba76

Čestitke!!!

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 18:09:51   
barby*
:sloncek::sloncek::sloncek:čestitke in velikooooooooooooooo cartanja:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 19:05:29   
anajmad
Čestitke še od ene primorke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Drugič še pa Tio pripelji na babji čvek:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
en lp:morje:D.

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 19:54:38   
Anonimen
Čestitke in eno :rozica: za mamico!

(odgovor članu sebtan)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 20:01:01   
simonetta
:bravo::bravo::bravo:čestitke:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 20:46:41   
frutka_

Čestitke mamici in mali Tiji ter novopečenemu atiju!

:angel::angel::angel:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ...MOJ POROD..
14.12.2004 23:48:09   
pikapoka27
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::sloncek:
uživaj s svojim :angel:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ...MOJ POROD..
15.12.2004 11:13:57   
urši*
:bravo:ČESTITKE:bravo:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ...MOJ POROD..
15.12.2004 14:13:47   
clea
:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

ČSTITKE NOVI DRUŽINICI!!!

Porod je bil očitno res naporen ampak se je splačalo a ne?

:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:
Clea

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ...MOJ POROD..
16.12.2004 11:07:05   
Soncnica
Draga Sebtan!

:bravo::bravo::bravo: za Tijo in hvala, da si delila z nami svojo porodno izkušnjo. Meni take informacije ful pomenijo, še sploh ker se še vedno nisem čisto odločila glede EA.

Lepo se imejte in uživajte

Sončnica :sloncek:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ...MOJ POROD..
22.12.2004 11:08:23   
bori
:duda::bravo::roza::bravo::duda::bravo::roza::bravo::ups::bravo::roza::bravo::duda::bravo::roza::bravo::duda::bravo::roza::bravo:

(odgovor članu sebtan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?