ava
|
Pozdravljena! Jaz sem na e bayu kupila voziček, ker sem si zelo želela, da bi bil rdeč trikolesnik pa da ne bi stal celo premoženje. Tako sem dobila Quinny-ja freestyla, s košaro dreami, spalno vrečo, prevleko za dež za košaro, prevleko za cel voziček, mrežo proti komarjem, dodatno torbico,vse nastavke in vse seveda novo, za okol 90.000,00sit. Za ta artikel sem na e bayu licitirala, to pomeni, da postavljaš ceno, ki je višja od prejšnje najvišje ponudbe, vse se pa razpleta v zadnjih minutah. Prodajalec ti postavi plačilne pogoje, jaz sem se odločla za Western Union, ki je sicer malo dražji, lahko pa svoj denar, v primeru, da ga prodajalec v določenem roku ne dvigne, v celoti dobiš nazaj, izgubiš samo provizijo. Svetujem ti,da si prebereš feedbacke tega prodajalca, tam kupci ocenjujejo, če je prodajalec korekten, kako so bili zadovoljni z artiklom pa z dostavo in si lahko malo ustvariš mnenje, s kom imaš opravka. Pozanim se tudi, kolikšni so stroški dostave, ker znajo bit kar zasoljeni, vem da se nam iz slo najbolj splača kupovat preko nemškega e baya, je najcenejša dostava. Veliko sreče!
|