|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
30.10.2007 13:38:24   
MojaM
Zdravo!

Hčerka ima pljučnico in ful kašlja noči in dan neprestalno. Prejema Amoksiklav na 12 ur.

Ima katera kakšno idejo, kako naj ji oblažim kašelj....

Za vsak nasvet vam bom ful hvaležna.

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
30.10.2007 14:05:51   
urška76
Pazi, da imaš dovolj vlažen zrak. Pri naših pomaga, da ublaži kašelj. Pa mogoče se bo čudno slišalo, samo čim večkrat jo z dlanjo tapkaj po hrbtu (tako, da je med dlanjo in hrbtom rahla luknja). Mojmu ta velikemu pomaga (no lažje se izkašljata), pa še fino se mu zdi, k se ta čas crkljat pri meni.  Se mi vleže čez kolena jaz ga pa tapkam.

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2007 14:17:55   
ČebelicaMaja
Jaz ji dam poleg že opisanega tudi segretega medvedka (s sredico iz č.pečk) na pljučka, pa sirup Prospan je super, narejen na bazi želišč...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2007 14:47:30   
bučkabb
za iskašlevanje je odlična krema od materine dušice +olje 31, od Justa če mogoče poznaš. to je švicarska kolekcija narejena na osnovi zelišč, se pa lahko kupi le od svetovalk.
ampak je odlična stvar, če sem sam mal prehlajena začnem kuro s mazanjem z zgoraj navedenimi sredstvi po prsih in po hrbtu med lopaticami., pol lahka si z oljem 31 naredimo inhalacijo, ......

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2007 15:14:39   
ribica.
Lapuhov čaj, pomirja.

Suhe lapuhove cvetove namočimo v vrelo vodo, pustimo nekaj minut in sladkamo z madom. Popijemo naenkrat le 1dcl, saj je antibiotični učinek. Ne smeš se nalivat s tem čajem.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2007 15:56:33   
Janya
Vlažen zrak, Materina dušica od justa, čaj plučnik videla sem ga že tudi v filter vrečkah, pomoč pri kašljanju tapkanje po prsih in hrbtu  in še inhalacije kamilične in to je to.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2007 16:28:10   
Ninica
nam proti kašlju vedno pomaga Panatus

LP, Ninica

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 17:52:36   
caillou
Za nočno spanje ji dvigni vzglavje, zrak naj bo navlažen (vlažilci zraka so res krasna zadeva za to). Stisni ji dve limoni v tri deci tople vode z medom. Pa naj to kar skozi cel dan pije. Nam pomagajo tudi smrekovi vršički, sirup regratovih lučk in če je res hudo izdolbem ta črno redkvico, zlijem vanjo med in nasledji dan po žličkah pijemo tisto.

Poskusite, pa srečno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 23:23:33   
miši
dvignjeno vzglavje, vlaženje zraka s kamiličinimi parami+ 31 kapljice od Justa, obvezno materina dušica in slezov sirup za pomiritev (eni priporočajo tudi timijanovega) ali sirup za otroke za izkašljevanje.
smo imeli tudi Sinecod kapljice pa niso nič pomagale.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......