Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ula3 Kaj vam je pomembno pri vzgojiteljici? Vas moti, če vidite, da kdaj okrega otroka (če si ta to zasluži)? Ne. Pa tebe?
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:10:02
|
|
|
|
Marogica
|
Osebno je še nisem slišala, da bi okregala moja dva otroka. Sem pa SIGURNA, da ju je kdaj morala, saj ga doma tudi in vem, da sta vse prej kot angelčka. Pa včasih mi ta večji sam pove, da je nagajal. Po tem sklepam, da ga je najbrž opozorila ali "skregala".
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:15:10
|
|
|
|
Janya
|
Ne ne moti, se mi zdi pravilno, da ga opomni če si to zasluži. Ja kakšen kaos pa bi bil v vrtcu, če bi bilo vredu vse kar počnejo
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:18:44
|
|
|
|
Ula3
|
ne, mene ne moti, sem pa bila zadnjič malo presenečena, ko sem prišla po otroka in je ravno stal ob vzgojiteljici in jo je prestrašeno gledal ona pa ga je kregala, ker je jezil otroke. ne vem zakaj sem bila presenečena, a saj veste kako neprijetno je če vidiš tiste očke in potem še slabo vest vzg. Saj doma je tudi lump in vem, da je prav in da mora to naredit, ker drugače bi bil kaos. Pa še ena pripomba-občudujem vzg. koliko živcev in energije vlagajo v svoje delo!
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:19:49
|
|
|
|
Špacka
|
Ne.
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:20:01
|
|
|
|
Enolla
|
Ne, nikakor me ne moti. Vrtec ima tudi vzgojno funkcijo ne samo varstvene. Sem prepričana, da ga kar tako malo brezveze ne krega, ker bi ji bolo dolgčas. Če sva pa starša prisotna pa ne pričakujem, da ga bo ona okregala niti se mi ne bi zdelo prav ampak je to najina naloga v tistem trenutku.
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 8:45:43
|
|
|
|
nuala
|
Vzgojiteljica mora biti ( kot to pričakujem jaz ) ljubiteljica otrok, prijazna, potrpežljiva, z zdravo pametjo v glavi, dosledna in aktivna. Sem absolutno za red v vrtcu in normalno se mi zdi, da je otrok kregan, če se slabo obnaša, nagaja drugim, moti dejavnost. Ne mislim, da se nanj dere, ga žali ali kaj podobnega. Ampak da mu razloži, da nekaj počne narobe, zakaj je to narobe in da od njega pričakuje, da tega ne počne več. In da je pri tem vztrajanju dosledna.
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 10:50:09
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Vzgojiteljica mora biti ( kot to pričakujem jaz ) ljubiteljica otrok, prijazna, potrpežljiva, z zdravo pametjo v glavi, dosledna in aktivna. Sem absolutno za red v vrtcu in normalno se mi zdi, da je otrok kregan, če se slabo obnaša, nagaja drugim, moti dejavnost. Ne mislim, da se nanj dere, ga žali ali kaj podobnega. Ampak da mu razloži, da nekaj počne narobe, zakaj je to narobe in da od njega pričakuje, da tega ne počne več. In da je pri tem vztrajanju dosledna. Se podpišem .
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 10:57:24
|
|
|
|
nejcko
|
Meni je najbolj pomembno, da moja otroka zelo rada hodita v vrtec, se vsak vikend veselita ponedeljka in vsake počitnice že kmalu začneta vrtec pogrešati. To mi je namreč pokazatelj, da se otroka v vrtcu dobro počutita, da imata rada vzgojiteljice in one njiju, da se dobro razumeta s prijateljčki. In to in samo to mi je najbolj pomembno pri vrtcu. Če me moti, če ju vzgojiteljica krega? Zakaj pa bi me - saj ju kregam tudi jaz, kadar delata neumnosti. Vzgojiteljica je pač njuna "nadomestna mama" v času, ko njune prave mame ni, zato kdaj celo sama vzgojiteljiciam svetujem, naj bodo kar ostre, če otroka delata neumnosti.
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 12:01:04
|
|
|
|
Pikca
|
seveda jih morajo tudi okregati, saj morajo vzpostavit nek red, sploh pri toliko otrokih na kupu. motilo bi me le, če bi bila vzgojiteljica pri tem groba ali žaljiva.
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 12:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ni priden , pričakujem da ga skrega ali opomni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2007 13:28:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj vam je pomembno v vrtcu? 30.10.2007 16:24:31
|
|
|
|
frutka_
|
Ne, me ne moti. Sploh, če si zasluži! V bistvu sem jo pooblastila , da naj bodo kar odločne in dosledne, ker je mali pravo živo srebro. Nimam težav z zaupanjem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?