|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Romed test
13.12.2004 22:11:10   
BP
Lepo pozdravljene,
do sedaj sem vas le brala, tokrat pa imam tudi sama, morda nekoliko nenavadno, ampak vseeno, vprašanje. Bom vam zelo hvaležna za kakršno koli mnenje.
Danes sem naredila romed test, ki je pokazal sicer rahlo in slabo vidno, pa vendar drugo črtico. Zanima pa me kaj naj bi to pomenilo. Se je kateri črtica pokazala podobno pa je bila potem noseča?
Že v naprej vam hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Romed test
13.12.2004 22:13:43   
Anitka
Hoj!

Zelo verjetno je, da si noseča. Svetujem, da jutri ali pa čez dva dni test ponoviš s CB. Držim pestke,:miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka: Pa poročaj!

Anitka:metulj:

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Romed test
13.12.2004 22:16:27   
BP
Hvala za tako hiter odgovor.:)
Jutri bom po vsej verjetnosti test ponovila. Seveda vam sporočim.

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Romed test
13.12.2004 22:16:29   
Anonimen
jaz sem slisala da ce se vidita 2 si srecka nosecka:nosecka:, vseeno ce se ena bolj slabo vidi.moji sta bili kar zelo vidni;)
javi kaj bo:sloncek:

(odgovor članu BP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Romed test
13.12.2004 22:17:00   
Sisy
če je rahla črtica potem je nosečnost....:bravo:9nebesa ampak po drugi strani so se pa punce nekaj časa nazaj pritoževale nad zanesljivostjo Romed testov tako da uporabi CB!

držim:miska:

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Romed test
13.12.2004 22:20:01   
Anonimen
ja to pa tudi drzi, baje dosti x narobe pokaze, ceprav, da si noseca nebi smelo narobe kazat...baje da pokaze le negativno narobe:muca:

(odgovor članu BP)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Romed test
13.12.2004 22:20:13   
baguSka
Dobrodošla!
Če si res večkrat brala tale forum, potem veš da je vse možno.. Večkrat so se puncam pokazale takele črtice kot pr teb! Enim lažno, drugim resnično!
Tud jst ti predlagam še en test (CB ali BC) čez kakšen dan dva tri, da boš lahko bolj zanesljivo verjela v te domače testke in če si al nisi resnično nova srečka :nosecka:!?!
Držim :miska:, ti pa pridno poročaj, da bomo spet lahko komu ploskale in čestitale!

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Romed test
13.12.2004 22:23:33   
cmokec
Jaz ti svetujem, da dva dni počakaš, potem pa ponovno poskusiš s ClearBlue testom, je bolj zanesljiv. Koliko časa ti pa zaostaja menstruacija? Mogoče si samo prehitro testirala.

Sicer sta pa dve :modri::roza: na RR čas za veselje, zato ti želim in pošiljam :angel:, da nam veselo novičko tudi potrdiš

cmokec

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Romed test
13.12.2004 22:42:26   
Neža81
Nočem te spravit v slabo voljo ampak pr meni je blo tako; M mi je zamujala 7 dni, imela sem vse znake za nosečko, romed t4est mi je pokazal rahlo vendar vidno 2 črtico 5 dan izotanka M, a žal sem 8 dan dobila M. Šla sem ginekologinji in mi je rekla, da sem že tretja pacientka prišla tisti dean, ki ji je romed pokazal lažno.

Vseeno držim :miska: zate"

LP, Neža

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Romed test
14.12.2004 10:52:51   
Natka1
Bom pristavila še jaz svoje mnenje in izkušnjo, ki je na las podobna Nežini. Predlagam, preveri s CB ali Baby check, menda je bolj zanesljiv.

Upam, da je tebi uspelo in da si srečka :nosecka: .

Natka

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Romed test
14.12.2004 11:12:05   
pupika
Naj še jaz opišem svojo izkušnjo.
Meni sta romed in Baby Check test pokazala rahlo črtico, CB pa je pokazal negativno. Tako, da po vsej verjetnosti je najbolj zanesljiv CB.

Vso srečo.

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Romed test
14.12.2004 20:05:36   
Anitka
BP počakaj tam do petka in če M ne bo kupi Clearblue in test ponovi. Držim pestke :miska::miska::miska::miska: da bo velik +

:metulj:

(odgovor članu BP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!