Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse učiteljie, starše in pe koga ki ga to ... 13.12.2004 21:37:26
|
|
|
|
Jetka
|
Morda izvajajo aktivni odmor na kakšni OŠ, na srednji ga gotovo ne, no, vsaj pri nas ne. Saj je aktivni odmor kakšna telovadba med odmorom, a ne? Iz svojih časov se spomnim, da smo tako telovadili na začetku ne vem katere ure (ne prve) pri odprtih oknih. Literaturo pa poglej na cobiss.
|
|
|
|
Za vse učiteljie, starše in pe koga ki ga to ... 14.12.2004 11:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno delaš diplomsko pri športu, a ne? Zato o ploskih stopalih.... Pri nas v šoli imamo aktivni odmor. Učenci grejo ven na igrišče, kjer so ponavadi različne igre z žogo. Lahko se pa igrajo tudi na ploščadi igre, kot so avionček, polžek, gumitvist....
|
|
|
|
Za vse učiteljie, starše in pe koga ki ga to ... 16.12.2004 20:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred mojo porodniško smo imeli na centralni šoli za predmetno stopnjo dva aktivna odmora - za razredno stopnjo pa enega. Predmetna stopnja je imela prvi aktivni odmor ob 8.45 do 9.00 in drugega od 12.20 do 12.40. Takrat so bili v telovadnici in igrali odbojko ali košarko. Nismo dovolili nogometa, ker je bilo preveč otrok v telovadnici, pa samo en učitelj, ki je tam dežural. Razredi pouk je imel aktivni odmor ob 9.45 do 10.00. Takrat so se običajno igrali v atriju (ko je bilo lepo vreme) ali pa v razredu. Kako je vplival odmor na učenje? V bistvu se mi je zdelo, da so bili otroci potem še bolj razigrani in nezaiteresirani za učenje. Pa me to ni motilo, ker sem potem pač podaljšala uvodno motivacijo. Ti odmori so ji bili zelo všeč, zato sem jim lahko tudi zagrozila, da če ne bodo ubogali, ne bodo smeli v atrij. :)- Je pa res, da je pri predmetni stopnji med aktivnim odmorom veliko otrok sedelo ob strani in gledalo ostale, kako se rekreirajo. :zmeden: Čemu torej aktivni odmor za takšne? Sedijo lahko itak v učilnici!
|
|
|
|
Za vse učiteljie, starše in pe koga ki ga to ... 16.12.2004 20:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred mojo porodniško smo imeli na centralni šoli za predmetno stopnjo dva aktivna odmora - za razredno stopnjo pa enega. Predmetna stopnja je imela prvi aktivni odmor ob 8.45 do 9.00 in drugega od 12.20 do 12.40. Takrat so bili v telovadnici in igrali odbojko ali košarko. Nismo dovolili nogometa, ker je bilo preveč otrok v telovadnici, pa samo en učitelj, ki je tam dežural. Razredi pouk je imel aktivni odmor ob 9.45 do 10.00. Takrat so se običajno igrali v atriju (ko je bilo lepo vreme) ali pa v razredu. Kako je vplival odmor na učenje? V bistvu se mi je zdelo, da so bili otroci potem še bolj razigrani in nezaiteresirani za učenje. Pa me to ni motilo, ker sem potem pač podaljšala uvodno motivacijo. Ti odmori so ji bili zelo všeč, zato sem jim lahko tudi zagrozila, da če ne bodo ubogali, ne bodo smeli v atrij. :)- Je pa res, da je pri predmetni stopnji med aktivnim odmorom veliko otrok sedelo ob strani in gledalo ostale, kako se rekreirajo. :zmeden: Čemu torej aktivni odmor za takšne? Sedijo lahko itak v učilnici!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?