Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 10:55:14
|
|
|
|
talika81
|
baby check ali pa first sign sta tud vredu - sta pa pol cenejša od CB. tako da lahko kupiš dva za ceno enega CB. pa so tudi enako zanelsjiva.
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 10:59:50
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem vedno kupila CB. Koliko jih pa rabiš, da ti je en CB predrag?
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker nikoli nisem bila obsedena s testi, da bi jih delala več naenkrat v mesecu, sem vedno kupila clearblue, nazadnje pa CB. Mi ni škoda denarja, ker nisem potratna.
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:01:29
|
|
|
|
severnica77
|
Jaz sem tudi kupila CB. Čeprav je bilo to samo enih štirikrat. Lažni alarmi ... ko pa je šlo za res, je pa kar eden zadostoval :) Če pa delaš res dosti testov pa so zagotovo tudi tisti pol cenejši po moje čisto v redu.
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:01:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst zaupam samo CB... z BC imam samo slabe izkušnje, tako, da kupim vedno BC, ampak ga uporabim šele, ko M zamuja, prej pa ne. tinka
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:06:00
|
|
|
|
fragola
|
Jaz zaupam samo ClearBlue je dražji ma zamoje pojme najzaneslivejši! In CB mi je pred kratkim pokazal plusek
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola Jaz zaupam samo ClearBlue je dražji ma zamoje pojme najzaneslivejši! In CB mi je pred kratkim pokazal plusek Meni tudi. Ampak tale patent...preden ga pogruntaš.
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 29.10.2007 11:11:44
|
|
|
|
fragola
|
Taly ni nekaj najlepšega ko ti CB pokaže plusek, jaz sem bla tako srečna!!!!
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 26.12.2007 10:34:46
|
|
|
|
Colicka
|
Testi so vsi enako zanesljivi, menda je baby check še bolj občutljiv in kakšen dan prej pokaže, ne vem, tkao praivjo v lekarni. Jaz zase, ker sem velik firbec , kupujem baby check mini ker je najcenejši in sta noter 2 za 3,5 evra, medtem ko je clear blue eden in je 7,5 evra. Potem pa zračunaj če te vsak mesec firmec matra, gre hitor po testih ...mogoče pa za začetek baby check pa potem še samo enega ko si že tiher nosečka clear blue? Colicka
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 26.12.2007 11:24:32
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem uporabila First sign, ki sem ga kupila v DM-u in pa Clearblue. Mislim pa, da ni razlike, le cena za CB je enkrat večja. Je pa First sign precej podoben CB, tako da je po moje čisto vseeno.
|
|
|
|
RE: Ne spoznam se... 27.12.2007 13:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazadnje sem uporabila CB.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ime na Skatarincatinca77Kaj vam je lepše?Sara (
47%)
Sabrina (
7%)
Stella (
22%)
Sofia (
23%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!