Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: finančna podpora ob nosečnosti 29.10.2007 8:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Si brezposelna?
|
|
|
|
RE: finančna podpora ob nosečnosti 29.10.2007 8:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: masap kaj moram za to naredit? Priporocljivo je, da si noseca - ze to je delo. Drgac pa med nosecnostjo ne dobis nic - sele po porodu. Vsaj nic takega ne dobis, za kar bi bila nosecnost podlaga. Edino bolniska, ce si zaposlena.
|
|
|
|
RE: finančna podpora ob nosečnosti 29.10.2007 8:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Še socialna podpora ti odpade, če si v zakonu, ker te je dolžan preživljat mož. Če pa živiš na istem naslovu s fantom, v skupnem gospodinjstvu, pa ravno tako odplenkaš, ker se štejejo vsi prihodki. Žal je tako.
|
|
|
|
RE: finančna podpora ob nosečnosti 29.10.2007 9:08:32
|
|
|
|
lukec
|
Razen, če mož - partner nima prenizke plače.
|
|
RE: finančna podpora ob nosečnosti 29.10.2007 12:16:25
|
|
|
|
masap
|
hvala. jaz sem se sele zdaj preselila v slovenijo in sem drzavljanka EU, moz pa je drzavljan slovenije. tukaj pa sem brezposelna, ampak po lastni izbiri. se bom obrnila na kak center za socialno delo. na severu, od koder prihajam, namrec imamo podpore za nosecnice... mas
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?