|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno na konizacijo
28.10.2007 17:27:56   
Martina27
Pozdravljena!

V upanju, da boste z mano delile svoje izkusnje in zgodbe,vam bom napisala primer moje sestricne.

V petek je zvedela, da mora ponovno na konizacijo. Stara je 33 let ima 12 let staregauser posted image . Z ocetom od tega fantka nista skupaj odkar se je mali rodil. Sedaj ima 3 leta ob sebi cudovitega moskega, kateri je je sprejel taksna kot je in z tem kar ima.
Skratka, kot dva zdrava in normalna partnerja si tudi onadva nenormalno zelita otroka, ki ga pa ni in ni. 2,5 leti se mucita pa ne uspe. No, na koncu pa za namecek dobi se tole. Zlo jo je potrlo.user posted image user posted image

Zanima me, ce ima katera ze za sabo podobno zadevo in ce ji je po tem uspelo zanosit in donosit otročkauser posted image

Pozdravcek

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 30.10.2007 9:24:58 >

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PONOVNO NA KONIZACIJO
28.10.2007 18:12:23   
paris
Moja prijateljica je po konizaciji brez problemov zanosila in rodila krasno hčerkico, če se ne motim so ji zdravniki zanositev celo priporočili, tako, da brez panike.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2007 21:35:40   
lelaval
Kdaj pa je imela 1. konizacijo?
Jaz sem tudi dala skozi konizacijo (upam, da 1. in zadnjo), pa sem potem brez težav zanosila. Sem pa bila bolj pod dobnogledom G skozi celo user posted image .
Džim pesti zanjo, da se vse dobo konča in jima uspe tudi na user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 8:31:55   
Martina27
Pozdravcek!
Prvo je imela leta 2005,junija je sla na odvzem brisa, septembra pa na konizacijo. Zdaj pa se ji je vse spet tako poslabsalo, da mora 6.11 spet na ta bris,ker ima te spremembe tako globoke, da ji nebi morali odvzet po normalnem postopku,prevec boli. Ja njen G ji je rekel, da ce nebo tokrat dobro, ji bodo morali maternico in jajcnike vzet.

Reva je cist boga,tok trpi,pa ji ne morem drugace pomagat,kot da jo vzpodbujam.

Sej veste, pol ti pa gredo se druge stvari po glavi,da jo bo ta fant pustil,da si bo poiskal zensko, ki mu bo lahko brez tezav rodila otroka.

To je res grozno!

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2007 22:17:33   
TaRe*
Tudi jaz sem po konizaciji,po zdravnikovem nasvetu,brez problemov zanosila.Res pa je,da je nosečnost malo bolj tvegana,ker imaš skrajšan maternični vrat potem in ponavadi naredijo cirklažo.
Nosečnost pa priporočajo,ker je to v bistvu naravno luščenje maternice,ki s seboj potegne vse prizadete dele,tko nekako so meni razložili.

............ja,takle mamo..;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?