|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstavljanje
28.10.2007 16:15:03   
kontrero
Stari smo 10 mesecev in naša pikica se doji le še za spanje. Brez tega je ne morem uspavati. Sicer zaspi v vozičku na sprehodu a sedaj ko so deževni dnevi to ne moremo prakticirati. Danes smo dopoldne uspeli iti na sprehod a popoldne je močno deževalo in sem jo poskusila uspavati v postelji. Vik in krik da je bilo joj. Dokler je nisem dala dojit. Takrat pa je zaspala v 5 minutah. Dude noče. Zvečer zaspi tako, da se najprej podoji in potem jo dam v posteljico, malo božam, zapojem nina nana. Čez dan niti pod razno. Pa tudi določene ure za spanje čez dan nima. Ne morem je navaditi. Sem hotela najprej  z dojenjem navaditi na uro a ne gre. Ker če zjutraj malo dlje spi, dopoldne noče spati ob isti uri in potem se zamakne tudi popoldne. Ponoči se zbuja 1,2,3 krat, odvisno od dneva. Tudi se malo podoji in zaspi naprej. Kako vi uspavate svoje malčke?  Jaz sem že brez idej. Jo hočem čisto odstavit od dojenja, a ne vem kako bo potem s spanjem.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstavljanje
28.10.2007 17:13:21   
kjava
Jest sem mojega sina tako uspavala do 16. meseca, ker ni maral dude in sem ga tako razvadila. Potem sem pa enkrat kar odrezala in mu nisem več hotela ponudit dojke. Tri večere je zato jokal, potem je pa pozabil in se tud ponoči ni več zbujal user posted image

(odgovor članu kontrero)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odstavljanje
28.10.2007 18:49:14   
Naja30
Kot da bi opisala stanje pri nas user posted image

Če jo dam jaz spat, se obvezno še carta na joški ene 5 minut, potem jo dam budno v posteljico in sama zaspi. Če jo uspava pa npr. babica, ji da pa flaško s ful razredčenim rižolinom in ko spije, zaspi. Jaz se pa flaške izogibam, zato še vedno cartanje. Vendar bo treba počasi nehat tudi s tem. Verjetno brez malo joka ne bo šlo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odstavljanje
28.10.2007 21:24:02   
Brbs
Tudi pri nas je ČISTO ISTO!!!
In me že precej skrbi, kako bom uspavala našega 7m brez zize, tako čez dan kot tudi zvečer. V vozičku zaspi, če pa smo doma, pa je obvezna ziza. No, zadnjič sem vztrajala ene slabe pol ure, se je drl, potem pa sem ga šla ljubčkat in je cel utrujen zaspal. Ampak drugače pa ga uspavam še vedno samo z zizo, tako gre kot po maslu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: odstavljanje
28.10.2007 21:30:32   
Anonimen
Naj jo uspava očka user posted image .

Samo naj ne obupa po dveh minutah.

(odgovor članu kontrero)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odstavljanje
29.10.2007 11:46:07   
LARA 612
Enako je pri nas. Punčka je stara 11 mesecev, pa noče sama zaspati, vedno le pri dojenju. Včasih pa tudi to ne pomaga in zaspi na kavču, ko se utrudi od igranja. To je ponavadi že pozno, okoli enajste ure. Potem pa se mi zbudi okoli ene ali druge ure in od takrat spi pri nama z možem. Ponoči se potem zbudi še 2x in se hoče dojiti, na noben način noče dude. Tudi če ji dam mleko po flaši, se potem še vedno hoče dojiti in nato zaspi.Tudi mene skrbi, kako jo bom odstavila, ker imam počasi dosti te obsedenosti z dojenjem. Drugače pa jo čez dan ne dojim več, saj se čez dan zamoti s hrano in čajem, tako da ni problema glede dojenja, ga sploh ne pogreša. Problem je samo ponoči, ker se mi zbuja in se hoče dojiti, je pa za 11 mesecev pretežka, saj ima 10,5 kg. Če ima katera kakšen dober nasvet, ki deluje(preizkušeno) tudi pri zahtevnejših otrocih, bi ga bila tudi jaz zelo vesela.  

(odgovor članu kontrero)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 13:38:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LARA 612)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: odstavljanje
30.10.2007 8:13:26   
severnica77
Nekje sem prebrala, da je bolje, da uspava user posted image  moški del od staršev. Baje nas zavohajo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: odstavljanje
30.10.2007 9:12:44   
Naja30
Sveža novica. Včeraj sem jo SAMA uspavala BREZ joške! user posted image  Dala sem ji v flaško redek rižolino in ko je spila, se je še malo premetavala in zaspala user posted image  Spala je brez bujenja do 7h zjutraj! user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?