Martina*
|
Pozdravljene prav vse :rozica: na RR. Ker sva mela v petek malo panike me neki zanima in iščem po starih postih pa nič ne najdem. Namreč tiste zadeve (podobne vložkom:zmeden:), ki se jih položi na spodnjice in reagirajo na plodovnico? V petek sem imela namreč čist premočene spodnjice in kavbojke, brez barve brez vonja :ups:. Me je tako prestrašlo... Pol pa z mojim šibam v dež. gin.. Blo je okoli 19h ure, čim sem prišla tja, pa mi je ratalo nerodno, češ, kaj pa če kompliciram brez veze, itak me bojo nadrle... ampak sestre ful prijazne, gin. fuuul prijazna... sem bla kar takoj na gin. stolu in pregled in ultrazvok... pol pa kašljam in kašljam, ona gleda če teče kaj plodovnice in ne opazi nič posebnega, pravzaprav vse v najlepšem redu. Pol pa potegne od nekje gazo in privleče ven kri.... :((:(( Jaz sem v trenutku v solzah... pa me je kar takoj pomirila, da je verjetno samo žilica počila :zmeden: Potem me je še malo bolj pomirila, da če začne plodovnica odtekat se opazi pri pregledu in da je vidno odprt tudi mater.vrat in se potem baje sam ne zapre več. Mene je blo namreč strah, da se mi je v službi malo odprl vrat, da je steklo kaj ven in da se je potem pač zaprl, ker pač ni gin. nič opazila.... uff, sem vam zagrenila... :ups:... aja, še to. Beba je bla tako zaspančkana in mirna, prav zehnila je pred nami, ko smo jo na UZ gledali :love::love:, mami pa tak strah zganja...:ups: no, po ostali rutini, sva kar odletela v dežurno lekarno in vprašala, če imajo te zadeve, ki reagirajo na plodovnico (prej sem namreč govorila v zdravnico, da te zadeve res obstajajo, smotka jaz, pa sem pozabila vprašat kako se imenujejo :ups:) in ženska v lekarni še ni slišala za njih :zmeden:, tako da zdaj iščem po postih RR in končno vas sprašujem, če katera pozna to skrivnostno reč :ups: Mene namreč počasi načenja strah ... čeprav bebica moja :love:, že prav lepo brcka...:love: Martina in njen :zaspan: ček 9nebesa (21t in 1/7) Pa še opravičujem se, če sem malo zmešano vse skup napisala... :ups:
|