Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 28.10.2007 13:38:31
|
|
|
|
lelaval
|
Meni so navadno zaspali, jaz pa tudi.
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 28.10.2007 14:58:05
|
|
|
|
abc100
|
Jest mam pa joške polne hrastic, ker me lumpi kar naprej praska.
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 28.10.2007 16:07:10
|
|
|
|
Naja30
|
Moja je stara 11m in ko se carta (ker hrani se skoraj ne več na joški), se zraven premetava po postelji in obrača na vse strani. In dviguje se na noge, tako da je njena glava pri joški, rita pa visoko v zraku Je res smešna.
|
|
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 28.10.2007 16:21:36
|
|
|
|
tinaaja
|
ja pri nas je tudi zivo srebro... z roko gor dol, prime za nogo, jo vlece k sebi, malo mene tepe, za lase mene prime, see za lase vlece, ma vpisana je na vse dejavnosti, ki gredo zraven k dojenju.
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 28.10.2007 21:51:03
|
|
|
|
anckabancka
|
Boža me, cuka me, mi šari po ustih s prstki, pa z eno nogo non stop brca in jo daje skoraj za vrat...
|
|
RE: Kaj počnejo med dojenjem? 11.11.2007 18:07:52
|
|
|
|
anju
|
z eno roko vleče modrc z drugo copate z nog dela most dviguje noge si cuka laske (sem zihr še kaj pozabila!) aja - tudi lepo zaspi včasih po vsem tem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?