|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konstantno utripanje
28.10.2007 12:07:34   
Ulla
Ojla nosečke,

sem v 32t nosečnosti. Ali občutite kdaj v spodnjem delu trebuha kot eno konstantno utripanje,kot pulz ali kako naj opišem? Ali se to plodu kolca? Čutim sigurno ene 3-krat na dan po ene 5-10 minut. Z glavico je pa že obrnjen dol.

Ali kako veste kdaj se dojenčku kolca....?Neznam si razložiti to utripanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konstantno utripanje
28.10.2007 12:08:41   
tintin
Ja, to je kolcanje in je povsem normalno. Otročku tako kolcanje baje ni neprijetno, nastane pa ker se uči dihat ter tako požre malo plodovnice.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2007 12:13:23   
arielca
Ja, to je kolcanje user posted image . Moja je pogosto kolcala in je res tak hecen občutek.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2007 12:14:48   
Anonimen
Možno je,da so ti občutki povezani tudi z mišicami,ali pa da ti dete pritiska na kak živec.Sama nisem nosečka,pa imam podobne občutke včasih.Tako,da ni nujno,da je kolcanje.

Vse dobro ti želim.user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2007 13:58:35   
butt3rfly
verjemi, da je to kolcanje. jst sm mela isti filing, pa nism točn vedla, kaj je blo. pol sm bla pa na UZ in v tistem trenutku je malega kolcnalo, tak da se je fuuuul lepo videlouser posted image in dvomov ni blo več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2007 14:09:16   
Magi*
ja, ja, to je kolcanje user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2007 15:58:58   
bina30
user posted image Hihihi, ja, to je kolcanje. Tudi mojemu se ene 2 do 3x na dan zagotovo kolca. Čutimpa spodaj ker ima tudi že glavico dol.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2007 17:22:14   
klarisima
Tudi meni se dogaja isto user posted image
Sem pa v 33.tednu in zelo sem vesela ker pred enim tednom mi je g rekel, da beba še ni obrnjena, zdaj pa ko sem tvoje prebrala pa že imam po tiho upam, da se je tudi moj začel obračati user posted image
Je pa res smešen občutek user posted image
In še cel trebuh zraven utripauser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2007 19:20:59   
Tanayya29
ja to je definitivno kolcanje.jaz čutim isto,tudi moj je že obrnjen od 33 tedna dalje..res se cel trebuh zraven premikauser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2007 20:26:02   
Naja30
Kolcanje, kako je to smešno! Moja je vsak dan kolcala, po večkrat in takrat je cel trebuh enakomerno utripal user posted image  Na tisti strani, kjer je bila glava, se je ful vidlo. Komaj čakam, da spet to začutim!user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2007 21:19:43   
meryy
punce tudi jaz čutim to neko konstantno utripanje ampak jaz sem v 20 tednu pa sem mislila da so to brcike...zdaj sem pa zmedena kaj čutim??user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2007 21:23:58   
birdy
punce tudi jaz čutim to neko konstantno utripanje ampak jaz sem v 20 tednu pa sem mislila da so to brcike...zdaj sem pa zmedena kaj čutim??

Prve brcike sem jaz tud tako čutila. Ko se otročku kolca je to res močno dogajanje. Če je to kar čutiš bolj nežno, blago so najverjetneje brcike.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2007 9:44:15   
malamalinca
definitivno kolcanje, draga Ulla.
Preverjeno (pri meni) že 2X, komaj čakam na tretje kolcanje v mojem trebuhuuser posted image user posted image user posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

5 mesecev
dejzi

Imeli ste...

samo dojenje/AM (55%)

1 obrok goste hrane (31%)

2 obroka GH (14%)

več? (1%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!