Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: računanje starosti ploda 28.10.2007 11:35:08
|
|
|
|
Dejča
|
Po koledarju ti bo G izračunala PDP 9. julija. To je le okvirni datum, natančnejši bo določen s pregledom z UZ in na NS. če boš šla. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2007 12:30:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: računanje starosti ploda 29.10.2007 7:38:24
|
|
|
|
mirabela
|
zivepo, seveda sem noseca, to so vsi testi pokazali, glih sem klicala G in me je narocila 22.11. Mene pa zanima ali ni to malo prepozno
|
|
|
|
RE: računanje starosti ploda 29.10.2007 7:59:42
|
|
|
|
Taula
|
Ni prepozno. Pred 8 tednom ti izven maternične nosečnosti ne morejo izključiti in praksa je da se prej ne naroča, kvečjemu kasneje. Ker ko te naročajo želijo že videti
|
|
RE: računanje starosti ploda 29.10.2007 8:34:06
|
|
|
|
Anonimen
|
samo, da ne boš razučarana na pregledu, če še ne bo zaznat utripa ploda. Upam, da bo vse ok, čuvaj se.
|
|
|
|
RE: računanje starosti ploda 29.10.2007 9:19:08
|
|
|
|
mirabela
|
joj Taly, zakaj nebi zaznali utrip ?Hjoj, zdaj se res sekiram
|
|
|
|
RE: računanje starosti ploda 29.10.2007 9:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker pred 8 tednom včasih ni še zaznati utripa. Razlog je najpogostejši, da zanosiš kasnejw kot misliš, da si. Ne paničari, sej bo vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?