Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj si želijo bralci revij 13.12.2004 12:57:57
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, lahko ti povem, da je meni v revijah kor so Moj malček, Supermami ipd. najbolje brati intervjuje z znanimi Slovenci, ki že imajo otroke in različne porodne izkušnje, ki jih napišejo bralke. Tudi zdravniške rubrike rada prelistam, čeprav vse odgovore ponavadi dobim že prej na forumih. Če kaj pomaga..:) Papa
|
|
|
|
kaj si želijo bralci revij 13.12.2004 13:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj te pa to zanima?
|
|
|
|
kaj si želijo bralci revij 13.12.2004 14:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
V revijah Mama, Moj malček, Otrok in družina, Supermami in podobne (je še kakšna?:zmeden2:), me najbolj zanimajo teme, ki zadevajo mojega lumpija. Ponavadi je to recimo Razvoj otroka po mesecih, kaj že znajo toliko stari otroci, potem o hranjenju in pa o zdravljenju oz. o boleznih otrok. Rada preberem tudi članke o vzgoji otrok in pa pisma bralcev-ali pohvale ali težave, vprašanja, pa zdravniki svetujejo... Ne maram pa anket, pa raznih tem, kot so "S trebuščkom v novo leto", pa "KAva ni dobra" pa recimo "Kaj obleči, da bo trebušček lep" in podobno... to zmeraj spustim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?