|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo sfaljena tema
27.10.2007 8:11:05   
miškot
a če si na porodniški si upravičen do regresa? Pri nas je v dveh kosih - junij in december. Junijskega sem dobila, sam takrat sm bila še v službi. Zdej me pa zanima, če dobim tut decembrski kos. A ma katera izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malo sfaljena tema
27.10.2007 8:16:51   
Nenya
Jaz sem ga dobivala, ne vem pa, če ni odvisno od delodajalca, z mojo šefico smo se poznali in ni bilo problema.
Upam, da ga tudi ti dobiš, pride prav.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2007 8:30:21   
Enolla
Ali dobiste regres v dveh kosih? Če ja potem si do njega upravičena seveda? Ravno tako do tistega za naslednje leto - pravica do regresa je "vezana" na pravico do dopusta. Če pa sprašuješ za božičnico oz. 13. plačo pa ni nujno - nekatera podjetja tega sploh ne izplačujejo recimo.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2007 9:24:26   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Jaz sem ga dobivala, ne vem pa, če ni odvisno od delodajalca, z mojo šefico smo se poznali in ni bilo problema.

user posted image Do izplačila regresa si upravičena v vsakem primeru, saj je vezan na pravico do letnega dopusta.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 15:24:27   
jinksy
Kolk je meni znano ti regres pripada tudi ko si na porodniški, vsaj na naši firmi ga izplačujejo. Mi dobimo celo božičnico, samo tista, ki je na porodniški dobi pač sam za tiste mesece ko je delala. Ne vem kak, ampak oni to nekak preračunajo tako da se pri božičnici pozna, regres pa so dobile vse normalno kot takrat ko so delale.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 20:40:52   
alja01
Dobiš, dobiš,user posted image če si le za nedoločen čas ti ziher vse pripada. Pa veselo zapravljanje.user posted image

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2007 20:43:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miškot

a če si na porodniški si upravičen do regresa?

Ja. Če imaš odločbo o letnem dopustu, ti pripada tudi regres user posted image

(odgovor članu miškot)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2007 21:06:02   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: alja01

Dobiš, dobiš,user posted image če si le za nedoločen čas ti ziher vse pripada. Pa veselo zapravljanje.user posted image

Ne, regres ni odvisen od tega za kakšen čas trajanja je sklenjena pogodba o zaposlitvi, pač pa od pravice do LD. Tudi če ima pravico samo do sorazmernega dela LD, ima pravico do sorazmernega dela regresa.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pojav bolezni pri obisku vrtca
endrina

Kaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?

stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (26%)

premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (6%)

ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (58%)

ne vem (11%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!