|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 9:37:02   
martita
Pozdravljene!

Lep vikend je za mano :), nabrala sem si novih moči, sedaj pa sem pripravljena za nove boje, ki me čakajo ta teden!
Danes je 27. dan od moje zadnje :hudicek: in pridno čakam kaj bo :zmeden: ? Znakov sicer ni nobenih, mozoljčki so tu :ups:, a ne tolk kot ponavadi....
Katera mi bo delala družbo ta teden in se sekirala z mano??
Držim pesti za vse, ki je ne čakamo!! :bravo: :bravo:

Pozdravček,
martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 9:40:08   
biba77
Jaz, jaz, jaz!!!
Danes je 26. dan od moje zadnje :hudicek:. Znakov dosti, mozoljckov pa vedno manj... :bravo::bravo::bravo:
Samo, jaz se ne bi sekirala, ampak naju vzpodbujala k pozitivnim mislim!! :angel::angel::angel:
Jaz v petek delam test!!!
:miska:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 9:50:15   
martita
Joj, biba77, ti imaš vsaj znake....jaz bom tud gotovo počakala do petka s testom, če me prej ne prehiti :hudicek:....
Držim pesti, da nama božiček prinese kaj lepega, drgač pa bo na silvestrovo ponovno O in bomo lepo praznovali :sloncek: :sloncek: :sloncek:...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 9:56:59   
biba77
Ma, ja,
mam znake, samo ne vem, ce je kateri (ali vsi) od njih odvisen od Klomifena?!? :zmeden::zmeden::zmeden:
Sicer pa, ves, kako je: Pravijo, da si nosecka dostikrat misli "tokrat tak ne bo nic", potem pa glih rata.
Nic obupat. Ene sploh nimajo znakov...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 10:10:37   
anadejka
Čaw beybike:rozica: jaz je pa ta konec tedna spet ne pričakujem:hudicek:.Danes zjutraj se mi je naredil mozoljček:grrr:,po dolgem času.Nekaj me špika v bušitu,ampak to bo po moje sam psiha:(,pa bradavičke so me že začele boleti,normalno kot vsak mesec.Drugače pa nič posebnega.Mah se tudi ne sekiram preveč,itak imamo po novem letu HSG in spermiogram,pol pa bo kar bo.Upam na najboljše,seveda;).

Aja Biba tudi jaz sem prejšnje 3 mesece papala Klomifen.Moram ti povedat da sem bila prvi mesec 100% sure,da sem noseča.Full vsi očitni znaki,pa še zamujala mi je.Ampak žal ni bilo nič:zmeden:,pa ne vem ali so bili tako močni znaki zaradi psihe ali pa so bili to stranski učinki Klomifena.Meni sicer ni pomagal,upam pa in držim pestke:miska::miska::miska: da bo tebi!!!!

Lepe pozdravčke..................andrejka76:kuza:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 10:14:32   
tinkamiška
Jaz je ne pričakujem od srede naprej pa vse do 22.12.!

Uh ta bo pa težka!:(

Držim pesti za vse vas:miska::miska::miska:!

Tinka

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 10:47:44   
natja_
jest vam bom tudi delala družbo. danes je moj 27 dan - zadnji, ko bi me mogla obiskat rdečka :hudicek:.
Ravno sem prišla spet s stranišča, pa še ni nobenega madeža... Hmmm...samo sluz že nekaj dni, še nikoli nisem rabila dnevnega vložka, zdaj pa si tlačim v hlačke wc papirčke :zmeden: - a to kaj pomeni?
...pa križ me neki boli...

držim pesti za vse NAS :pujs:
natja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 10:49:51   
biba77
Andrjka, kako dolge cikluse si imela s Klomifenom?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 10:52:28   
anadejka
Normalno sem jo imela prej na 28 dni,potem pa se mi je podaljšala na 30-31 dni.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 11:08:52   
A & T
Pozdravljene,

jaz pa se od mojega zacetka (Se vam lahko pridruzim) nisem oglasala, saj sem se malo prestrasila, ko sem brala kako dolgo ze delate na otrocicku in kaj vse se vam dogaja. Upam, da mi niste zamerile, zelela sem pac malo manj misliti na vse skupaj, vendar tako nisem.

Kako lepe snezinke letijo po ekranu... naj nam vsem prinesejo :darilo:

Jaz M ne cakam okrog 22. decembra, do takrat bom ze od nekaterih izvedela, da ste :nosecka:, saj imate ze veliko nosecniskih znakov.

Lepo se imejte in se cuvajte. A tudi ve pazite pri prehrani, oz. se izogibate nekaterim jedem?

Cao prijateljice.:kuza:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 11:10:40   
lucika
jaz ta vikend nisem pricakovala, pa se zdaj imam par dni...
pa se mi zdi, da ne bo nic. al sem ze tako obupana,ali me je strah da bom znova razocarana. ne vem. prejsnji poonedeljek, ko je blo cel teden ali vec pred predvideno M, sem unicila en tester. zdaj nocem niti ponj v lekarno. bom pocakala se par dni, pa drzala pesti, pa poskusila cim manj upat.
ceprav se mi zdi, da me na trenutke tako boli nekje v spodnjem delu trebuha, kot bi bila al hudo bolna, al pa zaprta. pa nisem nic od tega...
lp
drzim pesti za vse

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 22:06:02   
Sisy
no da se vam pridružim še jaz in vam malo pojamram....jaz je ne pričakujem konec tega tedna oz.začetek naslednjega a je že tist bel tok,ki se pojavi pred M že tukaj :(:(:( tako da sem dva dni že takooooo žalostna in zoprna da je groza. Sicer me močno špika v jajčnikih že od O dalje a temu ne pripisujem nobenega posebnega pomena....

Drugače sem pa danes že moji mami na veliko jamrala kako ta mesec spet ne bo nič,pa me je malo potolažila s tem da sem stara "komaj" 26 in da mam čas in da naj uživam z mojim dragim-ravno zdaj ko mava vse porihtano-od stanovanja do super služb,na faksu nama gre ok,da bi ravno zdaj morala maksimalno uživat jaz pa iz meseca v mesec tolčem z glavo v zid in jokam ob vsaki :hudicek:,ki jo dobim....

a veste punce da že resno razmišljam da ima moja mami prav...

pa vsak mi pravi (no tistih par ki sem jim zaupala da delava na :duda:) naj ne misliva na to in vse bolj se približujem temu da bo res treba nekaj narest in mal odklopit....

kaj pa ve mislite?

lep pozdravček od tečke Simone ;)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 22:30:58   
baguSka
Simonca!!!
A veš da tud men moja predraga mamica takle govori (imam tok let kot ti :)) in me prepričuje da mam časa še napretek! Tud jst ji dam mogoče mau prau, mau pa tud ne, jst si namreč zlo želim da bi bla mlada mamica svojemu :duda:. No pa bomo vidl če bo teta :hudicek: uslišala mojo željo in se me mau izogibala?! :zmeden2:
Vsekakor se s tem res ne smemo obremenjevat, ampak sploh zdej ko je veseli december bit tud me vesele! :bravo::)-:love::sloncek::sloncek::love::)-:)-:bravo:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 23:16:29   
Sisy
maš prov baguska.....;)verjetn me pa tud razumeš...glede na to kok sva kljub "rosnim" letom nestrpni....:)-

aja-dej mi povej kako si dala tvojo slikco gor?
ful lušna,morm rečt....:)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdo mi dela družbo?
13.12.2004 23:59:30   
baguSka
Itak da te razUmem Sisy!! :):bravo::)-
:ups:..hvala za slikco..:ups:
Tud ti jo lohk pošlš na:

slike@ringaraja.net

in zravn obvezno pripiš svoj NICK NAME! :)

Bi bla zlo vesela či bi še kšna objaula svojo fotko al pa kšno drugo (od svojga kužija, papige, muce.. karkol!). Da bomo še bl razpoznavne ena od druge! :bravo:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 7:35:32   
natja_
Dobila sem jo....prišla je včeraj pozno zvečer, ta grdoba rdeča...gggggrrrr:hudicek:

zdaj pa spet čakanje do sredine januarja....:grrr:
veliko sreče ostalim...:pujs:

natja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 9:18:23   
martita
natja,

brž svinčnik v roke in piši dedku mrazu, da letos hočes eno lepo :duda:!! Glede na to, da bodo O dnevi ravni ob pravem času se splača poizkusit!! :bravo: :bravo:

LP,
martita :muca:

PS: jaz je :hudicek: še vedno ne čakam

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 9:26:03   
Sisy
natja vem da ti je hudo,probi čim manj mislt na to....pa za v bodoče- bel izcedek VEDNO pomeni (no vsaj pri meni) da bo prišla :hudicek:... na žalost....sej tud men ni jasn,pa tok sva bla pridna med ovulacijo pa sem si mislila ah sej ta mesec pa zihr bo....no ampak na žalost spet ne bo nič....konec tedna se bo itak prkazala....:(

no zdej pa k lepšim stvarem...Baguska- a veš da sem dons res poslala svojo slikco k se mi zdi fajn da si človeka s katerim klepetaš loh tud vizuelno predstavljaš...:miska:Upam da bo kmal gor ;) Sm dala eno tako k je še moja princeska zraven (moja lubica-psička,no sicer je že 14-letna dama ampak midve zmer vse "okol prneseva" ker vsi mislijo da je še mladiček hi hi :)-

no zdej pa šibam še mal za knjige če ne bom v petek pogorela....:ups:

si pišemo kaj popoldne (al pa še prej ker mi bo volja do učenja zihr ušla :)- )

pozdravček

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 9:58:31   
baguSka
Sej ne morm verjet!?! Sisy!!!?!!
Najprej zveva da sva istih let midve, zdej pa zvem da mava še obe psičke.. In ne boš verjela!!! Tud moja je stara 14 let! In veš kaj? Tud za našo še vedno vsak misl da je še mladička! :)-:)-:)-:)-:)-
No pridno se uč, pa upam da bo vajina slikca kej kmau tukilele! :)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 10:52:02   
Sisy
:)-:)-:)-:)- sem že tuki...matr tale javna uprava me je čist "zdelala",sm kr hitr mogla eno pavzo narest....:)-

a veš da ne morm verjet da mava tok skupnega! ;) :bravo:

katere pasme pa je tvoja gospodična? moja je "maltežanski kavčar" :)- mal se hecam,mešanka med maltežanom je, sam so itak vsi kavči pa povštri v stanovanju njeni,bolj je mehko, raj se gor vala...:) zato pa ji rečemo maltežanski kavčar....:)-

s katerega konca pa si baguska?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 11:01:23   
baguSka
:)-:)-:)-:)- Ta je pa dobra! :bravo::bravo::)-:)-
No tud naša zmešanka (mešanka s pudlom - le da nima nč od tega :)) se rada carta.. Njena edina stvar ki je za njena leta opazna so oči! Revica se mi tok smil, ker se ji že na obeh učkah delajo mrene in vid samo še 1/4. No nas pa zato voha in točno ve v kero smer mora laufat, čeprou se včasih nepričakovano zaleti, če je tam na poti kaj nepričakovanga.. :zmeden:
Drugače sm iz LJ - torej ljubljančanka, zdej pa že dobro leto pripada moj srčk gorenjčku z Jesenic.. Se pa še vedno vsak dan v LJ na šiht vozm! Kaj pa ti?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 12:14:05   
Sisy
oj

pol mate pa iste probleme s psičko kot mi-naša ma že tud ful mreno-čist take modre učke ma čeprov me pa včas ful presenet ker kr neki kar je fuuul daleč vidi! Se mi je pa glih dons zgodil da revca ni vidla da so za v pošto steklena vrata pa se je kr z glavico mal zaletela notr....joj mi je blo tok hudo....Aja-baje pa pudli in maltežani ful dolg živijo (moja je mešanka med pudlom in maltežanom čeprov nima tud nč pudla v seb:)- tko da jst držim pestke da bo še doooolg najina lubica ;)

Drgač sem pa jst zdej "priseljenka" v Črnuče-k mojmu lubiju-sva se obe z Loro preselile pred pribl 1 letom in pol k njemu :), drgač sem pa originalno iz Most....ampak so mi Črnuče fuuul bolj všeč,sam stopim iz stolpnice pa že "padem" v gozd pol je pa najina Lori čist srečna k rije okol po gozdu in nama še bolj z veseljem maže ta nov laminat :)-:)-:)- ampak ji kr vse pustiva,si ne morva pomagat,joooj kok bo šele otrok razvajen! :)-

Kako si se pa ti navadila na Jesenice? Jst mam kr tak filing da bi šla težko iz Ljubljane...al sem pa sam tko navajena....ampak ljubezen itak dela svoje a ne :love: tko da bi se verjetn tud na luno preselila če bi si moj to želel :)-:)-:)-

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 12:24:51   
baguSka
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Maš prou!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Tud jst bi se na luno preselila če bi moj tam živeu!!
Veš sej jst sm tud vedno govorila da nebi šla vn iz LJ, sploh pa ne na Jesenice!?!:(8):)- No pa se zgleda res največ zarečenga kruha poje!!:)-:)- Zdej sm se na Jesenice že full navadla in moram priznat da same LJ čist nč ne pogrešam, edin moj bivši dom (živela sm namreč na Rožniku :bravo::bravo:). Res je tam lepo, pa hiša je in gozd, so pa moram da rečt prednosti tud tuki v stolpnci, ker mam fajn sosede, nobeden se v nobenga ne vtika, ni ti treba skrbet kaj bo un reku in kaj bo un naredu.. Sej midva tud premišljujeva o hiši (oba sva prej živela v hišah), pa ne veva če je to sploh dobr al ne. Vsaka stvar ma namreč dobre in slabe lastnosti!:zmeden:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kdo mi dela družbo?
14.12.2004 12:27:47   
baguSka
Aja jst sm pa našo kužiko kr staršem pustila, oni so doma jst pa delam pa zvečer šele prhajam domou. Mojga pa tud ceu tedn ni ker je šofer. Tko da bi bla preveč sama če bi bla z nama! :)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?