|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet redno med vami
13.12.2004 8:11:58   
Neža81
Jutro babike!

Po treh tednih in 3 dneh bolniške sem ponovno na svojem delovnem mestu. Pljučnico sem prebolela, tako da zdaj spet veselo na delo.

Vsem babikam želim lep začetek tedna!

Neža:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet redno med vami
13.12.2004 9:08:06   
pupika
Pozdravljena Neža, upam, da si sedaj zdrava kot riba.
kako pa kaj drugače, mene še vedno malo muči, zakaj nam je tolko časa M zamujala.

Želim ti lep dan :kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet redno med vami
13.12.2004 9:15:02   
Neža81
Ojla pupika!

Jaz sem zdrava, vendar še vedno ne kor riba.

Glede zamujanja M je pa takole: meni je še vedno tu in tam slabo, pa še hrana se mi je začela upirati, čeprav to meni ni niti malo podobno.

Si ti nardila še enkrat test?

Lp, Neža:pujs:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet redno med vami
13.12.2004 9:40:07   
pupika
Ja jaz sem ga ponovno delala prejšnji ponedeljek, vendar z CB in je bil negativen. Jaz bom po vsej verjetnosti delala ponovno test 31.12. Kaj pa ti, si ga ponovno naredila? Neža ali tebe tudi kaj špika na vsake tolko časa v predelu popka, no mene sedaj bolj na levi strani.

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet redno med vami
13.12.2004 10:04:33   
Neža81
Jaz bi nemogla dobit M 1.1.2005, testa pa nisem delala ponovno. Brezveze. Tudi ovul. dni si nisem zračunala. Brezveze. Ker se potem samo sekiram in hopsam na silo.
:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet redno med vami
13.12.2004 10:11:28   
tinkamiška
Pozdravljena Neža!

Lepo, da si spet z nami. Držim pesti za naprej!:rozica:
Kar bo pa bo, ne? Enkrat že bo!:angel:

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet redno med vami
13.12.2004 10:36:22   
baguSka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet redno med vami
13.12.2004 13:16:17   
žlička
hoj Neza81, sedaj pa v nove zmage, naj se zacne novo leto z najlepso novico tega sveta zate, ti moram povedat da si prov posrecena, simpaticna in rada preberem vsak tvoj post

eno :rozica: zate

lp, :metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.