|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine po ETju
26.10.2007 18:22:59   
maja24
Po ETju me na vsake toliko boli trebuh,ali naj me zaradi tega kej skrbi?user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 26.10.2007 20:22:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
26.10.2007 18:26:49   
koala
Jaz sem imela vse zanke prihajajoče tečke, kar pomeni tudi bolečine v trebuhu. Rezultat vidiš ob strani.

Vseeno pa bodi pozorna na znake hiperstimulacije, torej če boš manj hodila na vodo, če boš težje dihala, se definitivno pojdi pokazat na kliniko kjer si imela postopek, pa pazi, da ne boš delala kakih nenadnih gibov, saj se lahko zaradi tega ker so povečani jajčniki zasučejo.

Pa srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 18:34:03   
maja24
Ne sej na vodo hodim čist normalno pa diham tut čist OK samo na cajte me boli trebuh pa križ pa kokr da bi mela težo v želodcu.Aje to tut lohka znakuser posted image .Zej sm pa že res čist psihirana.Tok me je strah da ne bo šlo vse   tri ....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2007 10:05:59   
koala
Nič pnaike, nisem te hotela prestrašit, samo z zanki ki jih ti opisuješ se pri meni napoveduje tečka. Če ti takih znakov drugače nimaš, pol je to vsaj po moje super znak. Smo pa vse v postopkih čisto napsihirane.
Sej bo, drži se in močno močno stiskam pestke, da javiš tapravi rezultat. Kdaj pa imaš test?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.