|
Diabetes, part 23 12.12.2004 22:44:47
|
|
|
|
Medvedka
|
No, bom pa napisala nekaj vrstic in nas prestavila na prvo stran... Kako ste kaj? Kinokija, šefica, a zdaj bo pa tako? Kar pozabila da si na nas... :zmeden: Kakorkoli že, upam, da ti je napredovanje v službi všeč, da te bodo sodelavci upoštevali in da ne bo vse skupaj preveč stresno. Po pravici povedano, se zate niti ne bojim preveč, da bi si dopustila preveč obremenjevanja... Se mi zdi (hvalabogu), da nisi ena tistih, ki se ful sekirajo zaradi vseh mogočih stvari (jaz sem namreč zelo blizu tem)... :) Alja, kako cukri? Sporoči, kako si se zmenila s Tomažičevo glede črpalke, mislim, kdaj jo dobiš... Ajsha, obe z Lucijo izgledata vedno bolje! Lucija veselo raste, ti si pa vse bolj vitka... Upam, da tudi meni uspe kaj takega... ;) Katja, tvoj Mark je pa res že ful velik fant, bo lahko že kar malce poskrbel za svojo sestrico ali bratca, ko jo/ga dobi. Torej, kmalu veselo na delo, a ne... :sloncek: Glede mene... Sem še vedno kar prehlajena - kašljam, smrkam, vročine pa nimam. V bistvu sem skoraj podhlajena - naj si merim temperaturo kakorkoli že, pokaže mi le tam okrog 36,1 do 36,3. Taka temperatura je pri meni kar stalnica, po mojem se mi zato tudi lahko prehladi vlečejo tja v dva ali več mesecev, ko se enkrat prehladim. Povišanje temperature je namreč ravno obrambni mehanizem proti virusom in bakterijam, pri meni je pa to očitno skorajda nemogoče... :zmeden: Kakorkoli že, Medvedkica se vsak dan pridno javlja, tako da me vsaj to ne skrbi. Mi gre pa počasi že vse skupaj malce na živce, ful me zbada tja pod rebra, pa na hrbtu težko ležim - me začne preveč tiščati, pa težko diham, pa težko zavezujem čevlje... Je že tako narejeno, da gremo na koncu vse rade roditi, a ne... :duda: V sredo imam spet PDC, pa se spomnite kaj na naju... Uživajte, pa lepe cukre! Srečno!
|
|
|