|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako do zaslužka?
26.10.2007 13:02:12   
Anonimen
Lepo prosim za kak nasvet.
Potekel mi je študentski status nimam pa še diplome. Čaka me še par izpitov. In ne morem več delati preko ŠS.

Iščem in mozgam kako bi rešila svojo finančno situacijo, saj nočem biti odvisna od partnerja in od staršev.

Poslala sem že par prošenj za pisanje člankov različne revije za katere vem, da plačujejoprispevke.
Našla sem tudi delo - čiščenje hiše, ki je sicer dobro plačano, vendar je samo 2 dni na mesec.

Mi zna kdo svetovat še kakšno možnost? Kakšno delo?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako do zaslužka?
26.10.2007 13:05:02   
Anonimen
Če si imela do oktobra status, lahko še tri mesece delaš prek šš. Pokliči in vprašaj. Sam 22% ti bodo odbil. Pr nas jih kar nekaj tako dela.
Drugač pa pospešeno službo išči. Pa na zavod se pejd prjavt, pa na socialno da boš imela vsaj nekaj svojega denarja. Službo lahko dobiš tud brez diplome. Jo boš pa pol menjala. Lahko pa tud kkšne otroke paziš al kej podobnga. Je tud neki denarja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 13:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Če si imela do oktobra status, lahko še tri mesece delaš prek šš. Pokliči in vprašaj. Sam 22% ti bodo odbil. Pr nas jih kar nekaj tako dela.
Drugač pa pospešeno službo išči. Pa na zavod se pejd prjavt, pa na socialno da boš imela vsaj nekaj svojega denarja. Službo lahko dobiš tud brez diplome. Jo boš pa pol menjala. Lahko pa tud kkšne otroke paziš al kej podobnga. Je tud neki denarja.

Na zavodu sem že prijavljena. Socialno pomoč dobim šele z novembrom (če...). kako službo dobim brez diplome? pri nas na periferiji ni služb.. niti za tiste z diplomo niti za tiste brez diplome..
Edin če bi bila kovinar.user posted image
To pa (na žalost) nisem.
Varstvo otrok sem že iskala, ampak je težko kaj dobit , al pa dobiš za 40.00 bivši sit na mesec... paziš pa 8 ur na dan. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2007 14:06:24   
Anonimen
S kerga konca slovenije pa si?
K jst sm tud na periferiji, pa je dost služb tukej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2007 19:06:00   
nuala
Če je kriza, vzemi karkoli.

Iščejo varuške za otroke ( zvečer, vikendi ).
Pa za starejše osebe. Jaz sem dolgo skrbela za eno gospo, pa čistila hišo, nakupovala, jo vozila ven,...
Kelnarjenje, pomoč v kuhinji.
Čiščenje ( jaz nisem mogla najt gospe, ki bi mi čistila v Lj ).
Pa kakšni receptorji.
Pa pse lahko čuvaš ( čez vikend npr. ) .

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?