Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 9:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene Kot prvo se opravičujem, da sem anonimna, vendar mislim, da je bolje tako! Na žalost sva z možem naletela na težavo. Že nekaj časa delava na ,vendar neuspešno. Ker si jaz bebico zelo zelo želim, nekako ustrajam, da svak drugi dan. Po njegovih besedah, sijo on tudi zelo želi, vendar se njemu slončanje na dva dni zdi preveč rutinsko in načrtovano. Mene to boli, ker ne razumem, kje je problem. Saj to rada počneva in tudi fajn je . Torej kje je problem?!? Zdaj pa sem dobila tudi klomifen in sem še bolj obremenjena, če ne slončkava. Zdi se mi brezveze, da se filam s hornomi, če potem ni akcije. A je to tako čudno? Ko mu pa to povem, reče naj jih ne jemljem?!?! HALO Zdaj pa sva že tako daleč, da sva delanje bebice odložila za nekaj časa. No, zame je to mali šok, ampak kaj naj? A mi kdo lahko pove, če se komu to tudi dogaja in predvsem zakaj? Smo babe in dedci res tako različni, da nikakor ne najdemo iste valovne dolžine, ali je to samo pri meni doma?
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 9:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nej midva se tudi že dolgo trudiva. Pa ni šans da bom gledala da seksava na dva dni. Ker jaz čist verjamem da ga to ubija. Sprosti se malo. Pri nas seksamo ko nam paše, itak k je O mi običajno ful paše. Ta rutina resnično ni dobra. Naj se ti ne vrti cel svet samo okoli zanositve. Je treba tud na partnerstvu delat. Otrok bo prišel ko bo prišel. Izsilit ga ne moreš. Do takrat uživej in se ne obremenjuj. Saj nismo stroji.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 9:37:10
|
|
|
|
bučkabb
|
men se pa zdi da je problem sam v tem, ko moški ne znajo paničarit. ženske se za vse sekiramo in obremenjujemo, moški pa popustijo in si rečejo sej bo ko bo. na nas mogoče to tud zelo negativno vpliva. probi se še ti odklopit pa si reč sej bo ko bo, pa mogoče bo zelo kmalu, ko ne boš tak napeta. sej res vsak drug dan ne bo prinesl učinka, če nista oba pri stvari in se obremenjujeta drug z drugim.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 9:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No moj bolj paničari kot jaz, sam tega ne pokaže, sam vidim da ga žre. Mogoče tudi vaši sam ne pokažejo. Če si je želel otroka ga žre, sigurno. Če pa njegova želja ni bla glih močna pa itak da ga ne.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 10:08:15
|
|
|
|
mert
|
Saj mogoče bi bilo bolje, da gledata za redno slončkanje v plodnih dneh. V neplodnih pa si dasta malo "fraj". Tam nekje med 8 in 16. dnem ovulasijskega cilka (kakor pri kateri). Takrat je pač možnost zanosit, sicer je tako majhan da je skoraj zanemarljiva.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 10:13:18
|
|
|
|
Stefka
|
Ženske se res preveč obremenjujemo: ne rečem, da moškim ni hudo, samo tega ne kažejo na ta način. Recimo drugič sva poskušala zanosit tri mesece, pa nič, sva seksala vsak drug dan /valda sem jaz težila/. Četrti mesec se nama nič več ni dalo, sva imela vsega že p.k., sva seksala enkrat samkrat v celem mesecu, pa je ratalo. Tako da, sprosti se, jej hormone, pa si privošči življenje. Boš videla, da vama bo uspelo, ko se boš nehala obremenjevat s tem.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 10:18:40
|
|
|
|
jazz
|
Tole nujno na dva dni, bi tut mene obremenjevalo! Vzdržta se en teden, pol pa dejta trikrat tist dan, pa ne vmes študirat a se bo prjel al ne!!!
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 10:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No, saj jaz težim samo v času plodnih dni, torej tako med 8 in 16 dnem, vendar kljub temu ni haska... Ja,verjetno se res preveč obremenjujem, ampak res ne vem, kako kaj to zagato rešim pri sebi. Kako naj se ne obremenjujem? Kar ne vidim izhoda iz tega! Zavedam se, da s takim početjem ne delamnič dobrega... in pol imava še manj možnosti, da nam rata, ker mene psiha daje! Drek je vse to!!!
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 11:46:36
|
|
|
|
Taula
|
Verjamem da je njemu vse to že neke vrste prislila in ni sproščen. Kar je razumljivo. lahko vsak dan in ne bo nič, lahko pa samo 1x na mesec in zanosiš. Kako se zamotii? Zakoplji se v delo. Meni je pomagalo...tisti mesec ko nama je ratalo sem totalno izklopila misel na ker sem imela tisoč in eno zadevo za urediti.
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 12:15:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Veš, tudi pri nama je bilo tako. Jaz sem bila preveč obremenjena z vsem tem in sem mu ves čas težila, ampak njega je to odbijalo in morilo. Ko pa sem dala skozi tudi terapijo s klomifenom in ni bilo nič in sem potem skoraj pol leta čakala na laparoskopijo, pa se nama je odprlo. Vedela sva, da nekako ne morem zanosit brez pomoči in ker sem bila v fazi čakanja na zdravljenje sva nenormalno veliko in brez pritiska, zelooo sva uživala. Sedaj pa me že malo skrbi, ko bom prišla k sebi po laparoskopiji in bova spet delala na , da bo vse rutina. Mojega že skrbi, da bo polno pritiskov in konec teh užitkov. Samo jaz sem se odločila, da imam raje lepe trenutke s partnerjem kot pa vso to prisilo. In če pač ne bo , nama je že tako namenjeno. So še druge poti in bova ob pravem času že imela . Jaz si pavim, da mogoče je pa vse to zato, da vidimi ali smo zmožni kot par prenesti vse pritiske in razočaranja in se tako najdemo oz. še bolj povežemo med seboj, ali pa si nismo usojeni. nama vem, da je to pomagalo, da sva se še bolj zbližala in sedaj veliko bolj uživava v majhnih stvareh kot prej. In sem kjub temu, da mi še vedno ni uspelo , sem enostavno srečna jaz in moj dragi. vem, da sem se razpisala, ampak mogoče bo moja zgodba in razmišljanje pomagala kateri od vas. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 12:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Halo čveke! Vam še jaz povem mojo zgodbo... Moj dragi je bil katastrofa.. ko se je začelo zdravljenje in ko sem začela s Klomifenom je on zatajil ravno v času moje ovulacije, kar skregal se je z mano da noče ali iz katerega drugega razloga.. Jaz sem se full sekirala saj kot pravite filat se s hormoni on pa noče uživat v seksu je malo nenormalno... No potem pa sem se enega dne razkurila in vpila na njega če on res ne razume da ima ženska samo dva dni v mesecu ko lahko zanosi....itd, pol sem mu dala za pogledat še filmček, ki prikazuje menstrualni cikel in zakaj so pomembni samo nekateri dnevi v mesecu...ko mu jaz full zatežim... Da vam povem darge moje od takrat se še ni zgodilo, da bi me odbil ko mu nakažem, da bi slončkala ali ko mu povem da so dnevi ovulacije. .. Očitno naši moški pri biologiji niso preveč poslušali tovarišice in jim je snov o ženskih spolnih organih malo mimo ušla... Zdaj pa čakava in upava, da bodo kmalu kake novice o novi mali pikici !!! Držim pesti za naju in za vse ostale!!!!
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 13:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to zna biti zoprno... Mogoče si le ne želi otroka tako zelo kot ti? Ugibam... Je pa res, da so moški čisto drugače naravnani, najprej mislijo, da bo itak ratalo tisto sekundo, ko bodo prvič nezaščiteno , potem se čudijo, kako to da ne rata prvič, na koncu se pa še pritožujejo, zakaj je treba tako pogosto in po možnosti še nekaj let. Ko so plodni dnevi se jim ne da vsak dan, ko pa niso, jim je pa že dva dneva pavze preveč. Kdo bi jih razumel???
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 13:40:44
|
|
|
|
koala
|
Nisem brala vseh odgovorov, zato se bom morda ponovila, pa vseeno. Seks po kolederju ni prava rešitev. Jaz sem začela z tem težiti po nekje 15 mesecih neuspeha in sem vztriktno vztrajala, da je bilo vsak drugi dan, četudi se mi je zahotelo vmes, na-a, ker bo potem ko bo potrebno premalo polvalčkov. Po treh mesecih sem ugotovila da je to ena sama in velika NAPAKA. Zakaj? Ker se mi je sek szagabil in sem se morala prav prisiliti, da se je kaj dogajalo. Ni bilo več romantike, redko tisto pravo poželjenje, ker nisem poslušala svojih želja, pa tudi partnerjevih ne, ne svojega telesa lai srca. Ne pri naju je igral pomembno vlogo koledar. Še isti mesec sem zabrislal s stene koledar in nisem več razmišljala ali je pravi dan ali ne. če nama je bilo sva seksala, če ne ne, pa četudi so bili plodni dnevi. Najina veza je zato 1000 procentov boljša. Tako da ne vztrajaj trmasto pri seksu po urniku, ampak naj bo takrat ko si oba želita, res da bi morda kak mesec zamudila tisti ta pravi dan, samo kaj je en mesec v primerjavi z večnostjo? In kaj je en mesec v primerjavi z tem, da zaradi rutine ugasne tisti ogenj ki naju povezuje?
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 17:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDRAVO,no ja nisi edina s takim problemom.Tudi jaz imam take probleme že nekaj časa.Ko sem jemala klomifen,sem mu tudi razložila,da pač ima ženska samo par dni v ciklusu plodne dni in,da bo treba mal več .Joj kolk je blo težko.Tudi jaz sem mu rekla tako kot ti,da se pač filam s hormoni in je treba. No moje mnenje je,da že nasplošno ali je za sex ali pa ni temu tako nagnjen.Imaš moške,ki bi skoraj vsak dan.jaz sem ženska in,če ne sexam dokaj redno postajam nezadovoljna in sitna on pa ne,ker mu več pomeni delo in denar.kao pol je pa ful zmatran ko pride domov. Po klomifenu dogovor z dr Rešom,da pač nama preostane edino umetna.Kar nekaj časa sva rabila,da sva prišla do Reša.Samo midva sva imela sex 1x na mesec.KATASTROFA,jaz totalno nezadovoljna,ker mi manjka pa še upamnja nisem imela,da bi pa morda naravno zanosila. Že od jeze sem mu rakla,da bom povedala dr Rešu,da imam z možem sex 1x na mesec,haha pol e je pa jezil name in reku joj ,da ne bi res to povedala. Sedaj po 2.neuspešnih post. pa mi pravi mož oh ja zdej bova pa morala večkrat .Pač eni so bolj ljubijo sex drugi manj.O tem se sploh ne govori,če je želja in strast pride vse spontano. AH TI MOŠKI NO. lp
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 26.10.2007 17:56:33
|
|
|
|
Neža7
|
Ja, smo ženske in moški različni.... Midva tudi sedaj delava na to, da bi znova zanosila. Dan pred plodnih dnevih je bilo brez težave. Prvi dan mu ni šlo gor, ker je bil pod pristiskom, ampak sem ga postila in mu je kar samo šlo gor, čeprav je bilo čist vesel za Danes spet brez problemov. Jaz sem mu rekla, da bi lahko vsak drug dan, ampak mi je rekel "bova kar vsak dan. Nočem riskirat" Možno je tudi na kakšni odnos imata, NE VEM Jaz sem lahko srečna, da nimam problemov. Prvič sem kar spontano zanosila na 14dni (dan O) Držim prsti, da bo vama ratelo..... Mislim, če se le da, da ni rutinsko.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Ali se vam tudi to dogaja? 28.10.2007 20:30:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Midva sva bla oba razsuta, ko sva po koledarju. No potem se je naša ginekologinja spomnila še, da bi delala PCT (post koitalni test, ko ti nekaj ur po vzame bris in pogleda koliko semenčic je v njem) no tole naju je pa finalno razsulo. Pa meni še ok, ampak on mi je pa totalke zmrznu. Tako da sem že mislila, da bom mogla do G in pač povedat, da ni šlo... No, na koncu sem jo prosila, naj ga da na spermiogram. Da bo tako lažje. In res je bilo. Sva sicer neplodna, kot se je naknadno izkazalo, ampak pa samo še iz užitka (po njegovem še premalo... par let nazaj je bila seveda slika obratna...) In če nič drugega, je to ena fajn stvar, ki je prišla iz tega. Če seksaš na uro, to ne ubija samo sexa, ampak dejansko cel odnos. Če z dedcem ni nič narobe, potem menda njegovi junaki lahko zdržijo tudi do pet dni, dva dni pa ziher. Tako da čisto na uro res ni treba sexat. Važno je samo, da prehitita ovulacijo. Veliko sreče.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.