Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup pomivalnega stroja 25.10.2007 15:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga kupila leto in pol nazaj. To polovično pranje ne uporabljam ker je neekonomično. Bila sem pozorna na porabo, ko sem ga kupovala in na funkcijo samo izpiranja. To funkcijo uporabljam za kozarce in kristal ki ga eno leto samo sperem in pol nazaj v omare. Fejst stvar. Drugače pa po pravici že leto in pol uporabljam samo en program, ima jih pa 6.
|
|
|
|
RE: Nakup pomivalnega stroja 25.10.2007 15:22:33
|
|
|
|
bučkabb
|
ja točn tak ko je karin, rekla. če hočeč vgradnega moraš imet vrata od omare kam ga boš dala, drgač pa kup samostoječga. mi mamo samostoječga- gorenje. slišala sem že veliko mnenj med tistimi ko majo samostoječga in tistimi ko majo vgradnega- baje se vgradni bol sliš pranje, je bol glasen. svetujem ti da kupiš tevelikega, 24 pogrinkov, ko oni tamali so nekoristni. pri nakupu glej mal na porabo energije in vode, mi smo pa kupl gorenje zato ker je priznan in servis lahko dobiš. te nove znamke se sam prodajajo poceni, ko pa rabiš servis pa ni duha in sluha. tisti programi sploh niso tak pomembni, ko pol vsi uporabljamo sam enga, polovičke sploh ne pridejo v poštev, ko je poraba vode skor ista, ko pa če pere celotni stroj. ga vklopiš ko maš polnga pa je.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.