|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naredite ko ...
25.10.2007 12:34:46   
felicia
vaš mali preskoči kakšen obrok? Recimo, da zaspi in prespi sadno kašico pač ob eni uri in se zbudi za zelenjavno. ali mu potem daste sadno ali zelenjavno?

Konkreten primer: moj mali naj bi jedel sadno kašico ob približno 11.00 ampak je to prespal in še vedno spi. Ob približno 14.00 bi jedel zelenjavo in zdej kaj naj naredim ko se zbudi? Mu dam sadje al zelenjavo? In če mu dam sadje al mu potem ob 17.00 ko naj bi jedel mleko dam zelenjavo al mleko mislim čist sem zmedena očitno tale prazna luna vpliva na vse!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naredite ko ...
25.10.2007 12:37:36   
Eillish
Ne vem, jaz se nisem nikoli prav fiksno držala tega, kaj kdaj je. Bi mu pa verjetno dala ob 17h raje zelenjavo ali sadje, ker verjetno še pred spanjem dobi mleko, ne? Ali pa mu daj samo pol obroka goste hrane in potem mleko. Nekaj takega.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 12:38:18   
nky 23
jaz bi čisto po občutku. Tudi jaz imam skoraj 5mes starega pa včasih pač dobi na dan samo eno kašico pa zato dobi zvečer še mlečno, niti nimama nekako še urnika urejenega, ga vsak dan malo prilagodiva njemu seveda. Ne vem eno mu daj kero pač ma raje, saj ne bo škode če bo danes samo ena.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 12:40:43   
felicia
hvala!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kje spi vaš dojenček?
Sadrika

Ali spi vaš dojenček (oz.je spal) v vaši spalnici ali v svoji sobici?

Spi v svoji sobici (20%)

Spi zraven naju v spalnici v svoji posteljici (57%)

Jaz spim v njegovi sobici na dodatnem ležišču (1%)

Spi v najini spalnici zraven naju v postelji (18%)

Spi zraven naju, ker še nima svoje sobice (2%)

Spi zraven naju v postelji, ker nima svoje posteljice (2%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!