Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 11:57:52
|
|
|
|
sarka
|
Moja hčerka bo kmalu dopolnila devet mesecev in do sedaj je brez problema zaspala dvakrat na dan v posteljici z dudko. Ker pa se je začela dvigovati ob kavču in podobno, sva s fantom spustila posteljico. In sedaj takoj, ko jo položim v postelco, se ona veselo dviguje in igra ter ful uživa. Tudi če v naročju že na pol zaspi, takoj ko jo položim se prebudi in se igra. Ne vem, kaj naj storim, ali naj jo pustim in bo sama zaspala (sicer sem jo že pustila enkrat več kot 20 min in je potem začela jokat) ali naj jo uspavam v naročju (kar mi ni tako odveč, samo do sedaj je po navadi zaspala sama)? A ima katera podobne izkušnje in kaj ste storile. Sem že razmišljala, da bi stajico kupila, če se tako rada v postelci igra, :)!
|
|
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:13:30
|
|
|
|
2 Sraki
|
Midva, preden ga dam spat, vedno spustiva roleto in narediva popolno temo, tako ve, da mora ležat in zaspat.
|
|
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:27:53
|
|
|
|
lara larissa
|
Jaz se strinjam z predhodnico, da najbolje naredit čist temo pa bo lažje, bo se že naveličala, na rokah pa je jaz ne bi uspavala, pol se bo šele razvadila.
|
|
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo pa na rokah uspavala, ker podnevi nimam namena popolne teme delat, saj mora otrok ločit dnevno spanje, ki ni v popolni temi in nočno spanje, ko je tema. Pa ni nič bolj razvajena zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:45:06
|
|
|
|
anckabancka
|
Naš bi tudi žural v posteljici. To sem rešila tako, da sem zraven in ga božam po hrbtu in mu ne pustim vstati. Parkrat se je upiral, zdaj pa ve, da je čas za spanje in zaspi v minuti ali dveh.
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:45:58
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo imeli isti "problem" Ampak smo ostali pri isti rutini kot preden se je dvigovala - rolete dol, punco v posteljo, pobožat in ven iz sobe. Pa je vedno hitro omagala. Je pa naša punca v žaklju, tako da se je relativno težko pobrala, sploh na začetku, potem je pa skužila, da nima smisla stat v postelji. Spomnim pa se, da prvo noč, ko je pokapirala, da lahko stoji v postelji, je celo noč stala v postelji. Ampak dobesedno celo noč. Utrujena je bila že tako, da jo je kar zvijalo, ampak bog ne daj se ulešt No, potem se je nastala in so bile naslednje noči ok. Za čez dan ji pa samo žaluzije dam skupi, da ni ravno sončna glorija v sobi, jo dam v posteljico in grem ven, pa tudi običajno zaspi po 10 minutah.
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:46:23
|
|
|
|
sarka
|
saj žaluzije obrnem, samo na žalost to ni tako temno kot bi bilo z roletami. Kakšne pa imate izkušnje z vrečami, bi se v njej težje dvignila al kako?
|
|
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 12:47:53
|
|
|
|
viv_
|
sarka - za vrečo sem pisala, teže se premika. No, mi nimamo klasičnih rolet, sam žaluzije. Sem pa dala za poletni čas narest posebne zavese, čisto temne, da jih dam na okna samo zvečer - naše rolete
|
|
RE: Dvigovanje ob posteljici 25.10.2007 13:07:28
|
|
|
|
2.2.
|
pri nas je bil in še vedno je ta problem . stara je 9.5 mesecev do 8meseca vse brez problemov glede spanja; položili v posteljico in spala celo noč; od 8.5 meseca naprej ko se je začela sama dvigovat se ji lepo vidi da se lahko sama vstane in opori hodi tako dela čim jo položimo v posteljico potem jo na rokah uspavamo, ker drugač je histerija in jok kot da ji je nevem kaj (nisem pa še sprobala vreče; jo imam samo nevem kako se bo obneslo ker je rada nepokrita in komot ) glede teme nič ne pomaga ker včasih se obnaša kot da jo je strah teme. nevem kaj bi ji pomagalo, čez dan še nekak gre, zvečer je pa res . včasih pa se še ponoči v spanju kar vstane in se ziba no takrat se ja itak zbudim, ker ne spim trdno in jo položim in spi dalje- ampak to se dogaja občasno. glede stajice mi jo imamo včasih je rada noter včasih pa čim vidi da bo šla noter je histerija in jok in nevem kaj še vse tako da nevem ; jaz sem jo dobila tako da mi ni žal če jo imam kupila jo pa najbrž ne bi- pozanimaj se če ti katera posodi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?