Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2007 8:01:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj zase sprasujem.
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:07:00
|
|
|
|
April
|
eh, ne vem če kaj delujejo. Najbolj, da se mal porediš in jih na ta način popeglaš.
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne... sej jih se nimam... sam tko, preventivno... k zdej, pr 30-ih, se to baje zacne... so mi rekl.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2007 8:07:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Za koga pa, majkumilu?
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:17:49
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
Kakšno dobro oglaševano, ker tista sigurno izpolnjuje vse tisto kar obljublja . Aja, pa čim dražja mora bit, ker cena jasno zagotavlja kakovost .
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:18:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tudi jaz ne potrebujem
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
U... a pol se pod 100 eurov sploh ne smem spustit pr ceni?
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:19:59
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
Iz preventive rajši ne!
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej... se bom pol namazala s kksno cheap kremo in RES fasala gube... mas prou, ja... draga mora bit, pa fejst reklamirana... jao li ga meni.
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:23:46
|
|
|
|
Magi*
|
kaj od La Prairie (al kako že) za kakih 400€ BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več. drugače pa glej samo, da ti krema odgovarja, da ima veliko antioksidantov, vlažilcev in bo koža najbolj zadovoljna. pa kadit nehaj (preberi si kaj več na www.planet-lepote.com ).
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako, prosm?! Krema za ksiht za 400 eurov?! A zaje**vas?!
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:52:05
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kako, prosm?! Krema za ksiht za 400 eurov?! A zaje**vas?! nop, tudi take so, brez skrbi. pa ne me vprašat, če deluje, ker najbrž še doooooolgggg ne bom vedla
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 8:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr taki ceni mam pa res rajs kksno gubo, no, madonca... pa sej to je ena minimalna placa!
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 9:08:03
|
|
|
|
mala maja
|
ej veš kaj pomoje je najboljša čisto navadna solea al pa nivea. jaz sem dobila (zdele za po tridesetem) uno od Garnier od groznih pečk. Mi kar ksiht skup potegne, tko da ge nanj v skrajni sili.
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 9:55:12
|
|
|
|
r1ta
|
Jaz imam kremo in vse dodatke (nočne in dnevne) od Estee Lauder - Future Perfect in sem zadovoljna. Prej sem imela Olazovo in od Diadermine, ampak so mi šle na živce, ker se čez nekaj časa začnejo "svaljkat". Ko se mi pa ne da pacat, pa ruknem gor navadno Niveo.
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 11:57:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več. vse je odvisno do letnika, a ne Magi* naš je najboljši... takih ne delajo več!
|
|
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 19:21:39
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Magi* BTW, ni mus, da se začne po 30. jaz jih mam že kar nekaj prek, gubic pa še ni. jih imata sestri, ki sta precej mlajši, več. vse je odvisno do letnika, a ne Magi* naš je najboljši... takih ne delajo več! That's right baby
|
|
RE: A priporocate kaksno dobro? 25.10.2007 19:31:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz sem začela z eno zelo učinkovito kampanjo- gube so sexy na moških...še bolj pa na ženskah ! Marsikomu moram večkrat ponovit, tudi uporabit različno jakost glasu.. , ampak če res ne vžge, pa pravim, da dajo gube ženskam karakterni videz.. Drugače pa uporabljaj kakšno mastno in vlažno kremo, lahko samo olivno ali kakšno drugo olje, ker v končni fazi bo s tem oljem efekt še boljši . Stane pa 2 dcl kakih 5€ v lekarni .
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?