kepica
|
Jaz sem rodila z EA na Jesenicah,pa so mi tudi prepovedal pitje,ampak jaz sem vseeno,ampak po majhnih požirkih.Ne veliko naenkrat.Čeprov,na koncu,ko sem bila že zelo žejna,sem popila kar po cel kozarček,pa ni nihče nič rekel,pa so me videli.Na kahlici si pa tako ali tako kr pogosto,če pa ti kaj uide,se pa sploh ne opazi,saj je itak vse mokrote toliko,da se ne ve,kaj je kaj.Drugače sem pa na koncu parkrat dobila tudi kateter.Sem čutila,da me lulat ampak se nisem kogla spraznit,zato so mi dali kateter.Pa ni nič groznega. Mene je bilo tudi pred porodom strah tega,da bi mi kaj ušlo,ampak ko si tam, ti še mar ni za to.Osebje je pa itak tega navajeno,saj se to po moje skoraj vsaki zgodi. Aja, po porodu in naslednje dni pa nisem imela problemov z lulanjem.Epiduralna mi je popustila enkrat v večernih urah,rodila sem ob pol 3,tako da sem šla šele takrat prvič na wc,ampak ne zato,ker ne bi prej mogla it,ampak zato,ker ni bilo potrebe.Kaj pa vem.Možno,da tudi nisem čutila, da me tišči.Ampak ušlo mi pa ni,toliko pa sem čutila:) lp Kepica
|