|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa Hoover?
24.10.2007 11:46:55   
Strawberrie Cherrie
Ravnokar gledam en letak pa vidim gor pralni stroj Hoover 9kgramski. Pa razmišljam, da tole pa sploh neb blo slabo nabavit. Ker jaz se ne vidim iz cunj ven. Nonstop nekaj perem. user posted image
Ima kdo to? Pa sušilni stroj 8/9kg?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa Hoover?
24.10.2007 11:49:56   
kofetek2010
jap, mi ga imamo in je ful fajn, ker sem prej imela cca. 7-9 strojev na teden zaoprat, sedaj pa sem na 3-4 (en stroj belega, en stroj roza + sv. modro, en stroj temnega in en stroj rdečega) user posted image

Sušilec pa imamo 8 kg od Candy. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 14:39:43   
Strawberrie Cherrie
hehe, vidim, da je ogromno uporabnikov Hooverja.

Sam to ni neka švoh firma? kajneda ne?

No ja, en stroj rdečega ziher ne bi nabrala, ker skorajda nimamo rdečih oblačil??? A da se pozna toliko? Ker jaz imam 100% 10pralnih strojev na teden.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 14:42:33   
Anonimen
Sušilc mam 7 kg. Za stroj pa ne vem. Moj je 6 kg. Zaenkrat več ne rabmo. Mam tam 4-5 strojev tedensko. Ma pomoje je to kar dobr stroj. Če imaš res tolk za prat ti bo kar prav pršu. Kolk ma pa garancije? V ameriki recimo imajo ful ogromne stroje in sušilce. Mi smo pa še mal zadejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 14:44:12   
Strawberrie Cherrie
5let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 14:49:26   
kofetek2010
Glede na ceno zihr ni švoh. user posted image

Drugače pa nisem neka pripadnica določene firme - pri nas imamo tavelike gosp. aparate vseh znamk (Whirpool, Bosch, Sharp, Philips, Elektrolux,....) razen Gorenja.

V normalni stroj spraviš 5kg in pri 10. strojih je to cca. 50 kg ... če imaš pa 9 kg boben pa je 50:9=5,5 strojev user posted image
Razlika je očitna, a ne?

Pri sušilcu pa je isto... pri nas gre direkt iz pralnega v sušilec (srajce in ostale fensi stvari glih ne, no).
In v tem cajtu, da posuši na programu "za v omaro" se na programu 59.minut že nova runda opere. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2007 14:51:28   
Strawberrie Cherrie
Ma, mi2 sva ravno pri nakupovanju pralnega stroja. In imava zdej Gorenjevga, satrega sicer 3leta in je bil BEJŽNOBEJŽ 3x že na servisu? Se je pa tašča ponudila, da ga bo imela - star pralni stroj namreč.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 14:55:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ma, mi2 sva ravno pri nakupovanju pralnega stroja. In imava zdej Gorenjevga, satrega sicer 3leta in je bil BEJŽNOBEJŽ 3x že na servisu? Se je pa tašča ponudila, da ga bo imela - star pralni stroj namreč.

No kaj pol sploh premišljaš. Osreči taščo z strojem in sebe z manj dela. Pa še sušilc si kup. Boš mela takoj ful manj dela.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2007 16:07:54   
dmavrel
Jaz sem se glih včeraj šla pozanimat za sušilca-9kg!
Trgovka je sicer rekla, da je zelo dober in fajn,...
Se mi pa ne dopade, ker ga v bistvu izdelujejo v firmi, kjer izdelujejo Candy-jeve stroje. Hoover spada pod firmo candy!!!
O candy-ju sem slišala pa same slabe reči in nič kaj dobrega!!! Tako, da sem se jaz odločila, da bom raje pogledala za kakšnega drugega, ki bo imel velik boben za najmanj 7kg!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.